Dit zijn de beste series van juni 2023

Maandelijks komen er meer series uit dan jij kunt kijken. Veronica Superguide's recensent Ruben Praster heeft daarom een selectie gemaakt van de titels die jij in juni echt niet mag missen.

Never Have I Ever. Cr. Courtesy Of Netflix © 2023
© Courtesy Of Netflix

Series op Netflix

Arnold

Arnold Schwarzenegger is een icoon, maar daar heeft hij keihard voor moeten werken. In de driedelige documentaireserie Arnold kijkt de actieheld terug op zijn leven en vertelt Arnie hoe hij begon als bodybuilder en uit wist te groeien tot wereldberoemde filmster en gouverneur van Californië. Maar het succes heeft ook een keerzijde.

Arnold is vanaf 7 juni te zien op Netflix.

Never Have I Ever (seizoen 4)

Drie seizoenen lang maakte Devi (Maitreyi Ramakrishnan) haar school onveilig met een reeks foute beslissingen en impulsieve acties. In het vierde seizoen van de comedyserie lijkt ze haar leven eindelijk op orde te hebben, maar dat kan nooit lang goed gaan. Ze blijkt namelijk nog steeds gevoelens te hebben voor ex-vriendje Ben (Jaren Lewison), die een nieuwe vriendin heeft.

Never Have I Ever seizoen 4 is vanaf 8 juni te zien op Netflix.

Our Planet II

In dit vervolg op de populaire natuurdocumentaire Our Planet neemt presentator David Attenborough de kijker weer mee op reis langs de mooiste plekken op aarde. In deze serie volgt de camera verschillende dieren die migreren van de ene wonderschone locatie naar de andere.

Our Planet II is vanaf 14 juni te zien op Netflix.

Black Mirror (seizoen 6)

Wat je kunt verwachten van Black Mirror seizoen 6 is nog moeilijk te zeggen. De sciencefictionserie zit bomvol verrassingen en onvoorspelbare plotwendingen. In vijf korte films zie je vijf verschillende nachtmerries. Zo ontdekt een vrouw dat een streamingzender een serie over haar leven heeft gemaakt, draait een astronaut langzaam door en wordt een filmster opgejaagd door de pers. 

Black Mirror seizoen 6 is op 15 juni te zien op Netflix.

The Witcher (seizoen 3 - volume 1)

Vanaf het vierde seizoen wordt de hoofdrol in The Witcher overgenomen door Liam Hemsworth, maar voordat het zo ver is, schittert Henry Cavill nog een laatste keer als monsterjager Geralt. Het tweede seizoen bouwde op naar een grote strijd en in dit eerste deel van het derde seizoen is te zien hoe het verhaal verder gaat.

The Witcher (seizoen 3 - volume 1) is vanaf 29 juni te zien op Netflix.

Nieuw op Disney+

Saint X

Tijdens een vakantie op een idyllisch eiland komt Alison (West Duchovny) om het leven. Volgens de lokale autoriteiten was het een ongeluk, maar haar familie weet zeker dat zij is vermoord. Twintig jaar later gaat haar jongere zus Emily (Alycia Debnam-Carey) op zoek naar de waarheid en daarmee brengt zij zichzelf in groot gevaar.

Saint X is vanaf 7 juni te zien op Disney+.

The Full Monty

In de komische dramafilm The Full Monty ging een groepje werkloze mannen aan de slag als strippers. In deze serie gebaseerd op de film is de volledige cast weer terug. De mannen zijn ouder geworden, maar niet wijzer. Ze worstelen nog steeds met werk, geld, relaties en hun gezondheid.

The Full Monty is vanaf 14 juni te zien op Disney+.

Secret Invasion

Nick Fury (Samuel L. Jackson) is terug op aarde en gaat de strijd aan met de Skrulls. Deze buitenaardse wezens kunnen van uiterlijk veranderen en gebruiken hun vaardigheden om te infiltreren op invloedrijke posities en zo de macht over te nemen. Om zijn vijanden te verslaan, moet Nick uitzoeken wie hij wel en niet kan vertrouwen.  

Secret Invasion is vanaf 21 juni te zien op Disney+.

Series op HBO Max

The Idol

Zangeres Jocelyn (Lily-Rose Depp) heeft haar tour af moeten zeggen na een zenuwinzinking. Ze vreest dat haar carrière voorbij is en doet er alles aan om haar plek als sexy popster terug te krijgen. Daardoor raakt ze in de ban van sekteleider Tedros (The Weeknd), die een slechte invloed op haar heeft.

The Idol is vanaf 5 juni te zien op HBO Max. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

And Just Like That… (seizoen 2)

Na het overlijden van haar grote liefde probeert Carrie (Sarah Jessica Parker) de draad weer op te pakken. Ze is even klaar met relaties, maar dan komt een vlam van vroeger weer in haar leven. Ondertussen worstelen Carries vriendinnen ook met relaties, seks en hun carrières.

And Just Like That… seizoen 2 is vanaf 22 juni te zien op HBO Max. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

Series op Videoland

Mocro Maffia (seizoen 5)

In de korte film Mocro Maffia: Tatta deed Tatta (Robert de Hoog) een mislukte poging om zijn criminele leven achter zich te laten. Hij wilde vluchten, maar raakte al zijn geld kwijt en besloot van Paus (Achmed Akkabi) te stelen. In het vijfde seizoen is te zien hoe dit verhaal verder gaat en hoe de rivaliteit tussen de twee heftiger wordt dan ooit.

Mocro Maffia seizoen 5 is vanaf 2 juni wekelijks te zien bij Videoland.