Virgin River seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River seizoen 4

Dit zijn de beste series van juli 2022

|
|

Laatste update:

Maandelijks komen er meer series uit dan jij kunt kijken. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van de titels die jij deze maand echt niet mag missen.

Series op Netflix

Boo, Bitch

Na een dodelijk ongeluk leeft scholiere Erika Vu (Lana Condor) verder als geest, maar om onverklaarbare reden kan iedereen haar nog zien. Ze grijpt deze kans aan om populair te worden en hoopt daardoor op aarde te kunnen blijven. Dat zet de vriendschap met het haar beste vriendin op het spel.  

Boo, Bitch is vanaf 8 juli te zien op Netflix.

 

La noche más larga (seizoen 1)

Voor de beste Spaanstalige series moet je bij Netflix zijn en La noche más larga wordt ook weer een flinke nagelbijter. Gewapende mannen hebben het voorzien op een tbs-kliniek. Ze omsingelen het gebouw en blokkeren alle communicatie. Hun doelwit is seriemoordenaar Simón Lago, die in de kliniek wordt vastgehouden.

La noche más larga is vanaf 8 juli te zien op Netflix.

 

Virgin River (seizoen 4)

Het derde seizoen van Virgin River eindigde met een flinke cliffhanger. Mel (Alexandra Breckenridge) blijkt namelijk zwanger te zijn en het is de grote vraag wie de vader is. Jack doet zijn best haar te steunen, maar heeft daar best veel moeite mee. In de nieuwe afleveringen keert Hope (Annette O’Toole) ook terug naar het stadje en zij zal weer met flink wat dramatische gebeurtenissen te maken krijgen.

Het vierde seizoen van Virgin River is vanaf 20 juli te zien op Netflix.

 

Uncoupled (seizoen 1)

Na Emily in Paris heeft Darren Star opnieuw een komische dramaserie gemaakt voor Netflix. In Uncoupled speelt Neil Patrick Harris de rol van de succesvolle Michael, die na een huwelijk van 17 jaar wordt verlaten door zijn man. Opeens is de veertiger weer single en ontdekt de kersverse vrijgezel hoe het datingsleven van New York is veranderd.

Uncoupled is vanaf 29 juli te zien op Netflix.

 

Series op Disney+

Pistol (seizoen 1)

Regisseur Danny Boyle (TrainspottingSlumdog Millionaire) vertelt het waargebeurde verhaal van punkband The Sex Pistols. In de jaren zeventig komt een groepje rebelse muzikanten samen om het saaie Engeland op z’n kop te zetten met snoeiharde muziek en chaotische optredens. Ze worden een fenomeen, maar gaan al snel ten onder aan hun eigen succes.

Pistol is vanaf 6 juli te zien op Disney+.

 

Under the Banner of Heaven (seizoen 1)

Wanneer een brute moord wordt gepleegd in een Mormoons stadje onderzoekt rechercheur Jeb Pyre (Andrew Garfield) de zaak. De streng religieuze politieman verdiept zich in de gruwelijke details en doet enkele schokkende ontdekkingen waardoor hij aan zijn geloof en de Mormoonse kerk begint te twijfelen.

Under the Banner of Heaven is vanaf 27 juli te streamen op Disney+.

 

Series op HBO Max

RAP SH!T (seizoen 1)

Issa Rae maakte veel indruk met haar komische dramaserie Insecure en RAP SH!T is haar nieuwste creatie. De serie volgt twee van elkaar vervreemde schoolvrienden uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die na jaren weer samenkomen om een rapgroep te vormen. Ze hopen door te breken, maar de muziekindustrie is meedogenloos.

RAP SH!T is vanaf 22 juli te zien op HBO Max.

 

Pretty Little Liars: Original Sin (seizoen 1)

Pretty Little Liars wordt gezien als een hitserie die net iets te lang doorging en het is te hopen dat spin-off Pretty Little Liars: Original Sin deze fout niet maakt. Dit keer speelt het verhaal zich niet af in Rosewood, maar in het stadje Millwood. Hier is twintig jaar geleden iets tragisch gebeurd en de dochters van de daders worden gekweld door een Anoniem persoon die wraak wil nemen.

Pretty Little Liars: Original Sin is vanaf 28 juli te zien op HBO Max.

 

Series op Prime Video

The Terminal List (seizoen 1)

Chris Pratt maakte al eerder voor Prime Video de sciencefictionfilm The Tomorrow War en nu is hij terug met de actieserie The Terminal List. Een team van Navy SEALs loopt tijdens een geheime missie in een hinderlaag en James Reece (Chris Pratt) is de enige overlevende. Hij keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de traumatische gebeurtenis en niet iedereen gelooft zijn verhaal. Wanneer Reece op zoek gaat naar de waarheid, loopt hij groot gevaar.

The Terminal List is vanaf 1 juli te zien op Prime Video.

 

Paper Girls (seizoen 1)

In 1988 raken vier krantenbezorgsters verwikkeld in een strijd tussen tijdreizigers. De jonge meiden belanden daardoor in de toekomst en komen oog in oog te staan met hun volwassen versies. Terwijl ze beseffen dat hun levens niet zo zijn gelopen als verwacht, moeten ze een manier vinden om terug te keren naar het verleden. Dat blijkt een stuk lastiger te zijn dan gedacht, want een militante groep tijdreizigers wil hen doden.

Lees verder