She-Hulk: Attorney at Law

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
She-Hulk: Attorney at Law

Nieuw op Disney+ in augustus 2022

|
|

Laatste update:

Ms. Marvel is nog maar net afgelopen en Disney+ heeft alweer een nieuwe Marvel-serie in petto voor augustus. In She-Hulk: Attorney at Law blijkt Hulk niet de enige groene krachtpatser te zijn. 

Nieuwe series op Disney+

I Am Groot (seizoen 1)

Voordat Baby Yoda onze harten stal, liet Baby Groot ons smelten met zijn schattigheid. Nadat Groot in Guardians of the Galaxy zichzelf opofferde om zijn vrienden te redden, werd de alien herboren als een klein plantje, dat razendsnel volwassen wordt. I Am Groot is een reeks korte filmpjes, waarin de ondeugende kleuter Groot steeds weer in de problemen komt.

 

I Am Groot is vanaf 10 augustus te zien op Disney+.

 

She-Hulk: Attorney at Law (seizoen 1)

Bruce ‘Hulk’ Banner (Mark Ruflalo) is niet de enige groene gigant in het Marvel-universum. Advocate Jennifer Walters (Tatiana Maslany) moet je ook niet boos maken, want dan verandert zij in She-Hulk. Dat is niet heel erg handig in haar vakgebied en ze worstelt heel erg met deze heftige veranderingen. Gelukkig kan Jennifer altijd rekenen op de steun van haar vrienden en grote groene neef Bruce.

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 17 augustus te zien op Disney+.

 

Nieuwe films op Disney+

Lightyear (2022)

In Lightyear is Buzz Lightyear dit keer geen speelgoedpop die tot leven komt en allerlei avonturen beleeft, maar een stoere spaceranger die de wereld moet redden van slechte robots. Daarbij wordt de dappere astronaut, die dit keer de stem van Chris Evans heeft, geholpen door een bonte groep van uiteenlopende figuren. 

Lightyear is vanavond 3 augustus te zien op Disney+.

 

Prey (2022)

Prey is de vijfde Predator-film, maar het verhaal vindt plaats voor de vier andere delen. In 1719 ontdekt de jonge krijger Naru (Amber Midthunder) dat een mysterieus wezen talloze slachtoffers maakt, maar niemand gelooft haar. Om haar stam te beschermen tegen het buitenaardse gevaar gaat zij in haar eentje de strijd aan met de Predator.

Prey is vanaf 5 augustus te zien op Disney+.

 

LEGO Star Wars Zomervakantie (2022)

Ook helden zijn soms toe aan vakantie en in de animatiespecial LEGO Star Wars Zomervakantie gaan de bekende gezichten uit het Star Wars-universum naar het strand. Finn heeft een vakantie voor zijn vrienden georganiseerd, maar het uitje gaat niet zoals gepland. Gelukkig kan Finn rekenen op de wijze raad van drie Force-geesten, die hem vertellen waarom het zo belangrijk is om zo nu en dan te ontspannen.

LEGO Star Wars Zomervakantie is vanaf 5 augustus te zien op Disney+.

 

De Beentjes van Sint Hildegard (2020)

Jan (Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege), maar gelukkig is hij niet. Zijn vrouw bepaalt alles voor hem en behandelt de volwassen man als een klein kind. Wanneer zijn schoonvader sterft, wordt Jan aan het denken gezet. Hij wil ontsnappen uit het verstikkende huwelijk en besluit te doen alsof hij aan Alzheimer leidt.

De Beentjes van Sint Hildegard is vanaf 5 augustus te zien op Disney+.

 

Ook te zien op Disney+ in augustus

3 augustus

Code Black (seizoen 1 tm 3)

Wu-Tang: An Amerian Saga (seizoen 2)

17 augustus

Europe’s Hidden Wonders (seizoen 1)

Lees verder