Nieuw op Disney+ in april 2023

In april krijgt Disney-klassieker Peter Pan een remake met de film Peter Pan & Wendy. Daarnaast is Emily Blunt te zien in de bloederige western The English en schittert Kathryn Hahn in de komische dramaserie Tiny Beautiful Things.

The English, Emily Blunt

Nieuwe series op Disney+

Tiny Beautiful Things (seizoen 1)

Het leven van Clare (Kathryn Hahn) is één grote puinhoop en ze is verrast wanneer juist zij wordt gevraagd om een adviescolumn te schrijven. Haar huwelijk staat namelijk op springen en ze heeft een hele gespannen relatie met haar dochter. Toch doet Clare een poging om advies te geven en ze kijkt terug op de belangrijke levenslessen die zij als twintiger leerde.

Tiny Beautiful Things is vanaf 7 april te zien op Disney+.

The English (seizoen 1)

In 1890 vertrekt de Engelse lady Cornelia Locke (Emily Blunt) naar Amerika om wraak te nemen op de man die haar zoon heeft gedood. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de Indiaanse soldaat Eli Whipp (Chaske Spencer), die naar Nebraska gaat om een stuk land op te eisen. Samen gaan ze op een bloederige reis door het Wilde Westen.

The English is vanaf 12 april te zien op Disney+.

Rennervations (seizoen 1)

Wanneer acteur Jeremy Renner niet op de filmset staat, verbouwt hij huizen voor de allerrijksten. In de realityserie Rennervations zet hij deze vaardigheden in om oude voertuigen te renoveren tot hulpmiddelen voor kansarme mensen. Dat doet hij samen met een team klussers en na afloop helpt een bevriende celebrity om het voertuig af te leveren.

Rennervations is vanaf 12 april te zien op Disney+.

How I Met Your Father (seizoen 2)

In het tweede seizoen van deze spin-off van How I Met Your Mother is het liefdesleven van Sophie (Hilary Duff) weer een grote puinhoop. Ze is in de war door haar gevoelens voor Jesse (Christopher Lowell) en opeens staat droomman Ian (Daniel Augustin) voor haar neus. Voor wie kiest zij?

How I Met Your Father seizoen 2 is vanaf 19 april te zien op Disney+.

Nieuwe films op Disney+

The Pope: Answers

In deze special gaan tien uiteenlopende jongeren, van verschillende leeftijden en achtergronden, in gesprek met paus Franciscus. Ze mogen hem alles vragen en geen enkel onderwerp is taboe. Dat leidt tot bijzondere gesprekken.

The Pope: Answers is vanaf 5 april te zien op Disney+.

Peter Pan & Wendy

Ook Disney-klassieker Peter Pan krijgt een live action-remake. In Peter Pan & Wendy neemt Peter (Alexander Molony) Wendy (Ever Anderson) en haar broertjes mee naar Nooitgedachtland. Daar kunnen ze altijd jong blijven, maar Peter krijgt al snel zijn aartsvijand kapitein Haak (Jude Law) achter zich aan.

Peter Pan & Wendy is vanaf 28 april te zien op Disney+.

Dit is ook te zien op Disney+ in april:

5 april

The Good Mothers (seizoen 1)

13 april

Best in Bridal (seizoen 1)

Broke-Ass Bride (seizoen 1)

Arranged (seizoen 1-2)

19 april

True Lies (seizoen 1)

22 april

Secrets of Elephants (seizoen 1)

26 april

Will Trent (seizoen 1)

Sam – A Saxon (seizoen 1)