Obi-Wan Kenobi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Obi-Wan Kenobi

Nieuw op Disney+ in mei 2022

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Ruben Praster

De grootste titel van de maand is zonder twijfel Obi-Wan Kenobi, maar naast deze Star Wars-serie heeft Disney+ nog veel meer te bieden, zoals een modern sprookje en de terugkeer van Knabbel en Babbel.

Series

 

The Quest (seizoen 1)

In 2014 verscheen het eerste en enige seizoen van The Quest, een realityserie met een fantasywereld als achtergrond. Daar zag Disney wel brood in en de unieke show krijgt een remake op Disney+. Acht tieners doen mee aan het spel en moeten allerlei fysieke en mentale opdrachten uitvoeren om het land Everealm te redden. Terwijl zij de spellen spelen wordt er tegelijkertijd een spannend verhaal verteld.

 

 

 

 

The Quest is vanaf 11 mei te zien op Disney+.

How i Met Your Father (seizoen 1)

How I Met Your Mother is legen…wait for it…dary, maar toch doet deze spin-off een poging om de magie van de geliefde sitcom te evenaren. Romanticus Sophie (Hilary Duff) is op zoek naar de ware liefde en vertelt in de toekomst aan haar zoon hoe ze zijn vader heeft leren kennen.

 

 

How I Met Your Father is vanaf 11 mei te zien op Disney+.

Oussekine (seizoen 1)

Deze Franse dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de gruwelijke dood van Malik Oussekine (Sayyid El Alami). De Frans-Algerijnse student werd op 5 december 1986 het slachtoffer van politiegeweld en overleed aan zijn verwondingen. Terwijl de politie dit incident in de doofpot wil stoppen, strijdt zijn familie voor gerechtigheid.

 

Oussekine is vanaf 11 mei te zien op Disney+.

Life and Beth (seizoen 1)

Beth (Amy Schumer) lijkt haar leven op orde te hebben. Ze heeft een succesvolle baan als wijndistributeur en een serieuze relatie met een knappe man, maar door een heftige gebeurtenis komt haar leven op z’n kop te staan. Beth keert terug naar haar oude woonplaats en begint eens goed na te denken over haar toekomst.

 

Life and Beth is vanaf 18 mei te zien op Disney+.

Obi-Wan Kenobi (seizoen 1)

Na The Mandalorian en The Book of Boba Fett pakt Disney+ opnieuw groots uit met een Star Wars-serie. Vanaf 27 mei, de eerdere releasedatum was 25 mei, kruipt Ewan McGregor opnieuw in de huid van Obi-Wan Kenobi. De Jedi Master heeft zich teruggetrokken op de planeet Tatooine en beschermt van een afstandje de jonge Luke Skywalker.

 

Obi-Wan Kenobi is vanaf 27 mei te zien op Disney+.

Films

 

Sneakerella (2022)

Het verhaal van Assepoester krijgt een hippe make-over in Sneakerella. De jonge El (Chosen Jacobs) is een echte sneakerhead en het is zijn ultieme droom om sneakers te ontwerpen voor het populaire merk King. Wanneer het bedrijf op zoek is naar nieuwe designers probeert de creatieveling tijdens een groot gala zijn eigen ontwerp onder de aandacht te brengen, maar wanneer El voor 12 uur thuis moet zijn, dreigt zijn droom in duigen te vallen.

Sneakerella is vanaf 13 mei te zien op Disney+.

The Valet (2022)

Samara Weaving is een rijzende ster en na glansrollen in Ready or Not, Hollywood en Nine Perfect Strangers schittert zij nu in de Star Original The Valet. De Australische actrice speelt een Hollywoodster die een affaire met een getrouwde man probeert te verbergen en daarom een parkeerbediende inhuurt om haar vriend te spelen.

The Valet is vanaf 20 mei te zien op Disney+.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (2022)

30 jaar na het succes van de Rescue Rangers zijn Knabbel en Babbel vervreemd van elkaar. Knabbel werkt als verzekeringsadviseur en Babbel probeert vast te houden aan zijn gloriedagen als televisiester, maar wanneer tekenfilmfiguren worden ontvoerd, moeten de eekhoorns weer samen komen om het mysterie op te lossen.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers is vanaf 20 mei te zien op Disney+.

Lees verder