Nieuw op Disney+ in februari 2023

Vanaf februari is Black Panther: Wakanda Forever te zien op Disney+, maar naast deze epische superheldenfilm pakt de streamingdienst ook uit met series. Je ziet onder andere de komische dramaserie Fleishman is in Trouble en het ambitieuze misdaaddrama The Net.

Black Panther: Wakanda Forever

Nieuwe series op Disney+

The Net: Promised Land (seizoen 1), The Net: Prometheus (seizoen 1)

De makers van dramaserie The Net pakken het heel ambitieus aan. Het verhaal, waarin de duistere kant van de voetbalwereld centraal staat, is namelijk verdeeld over drie verschillende series, die samen één geheel vormen. The Net: Promised Land en The Net: Prometheus zijn vanaf begin februari te bingen op Disney+ en in beide series is onze eigen Raymond Thiry te zien. Hij speelt een louche zakenman die heel ver gaat om een nieuwe voetbalcompetitie op te richten.

The Net: Promised Land en The Net: Prometheus zijn vanaf 1 februari te zien op Disney+.

The Proud Family: Louder and Prouder (seizoen 2)

In het tweede seizoen van tekenfilmserie The Proud Family: Louder and Prouder beleeft het knotsgekke gezin weer allerlei avonturen. Penny krijgt op school te maken met een nieuwe jongen, waar ze gelijk een crush op heeft. En Suga Mama zorgt weer als vanouds voor veel chaos.

Het tweede seizoen van The Proud Family: Louder and Prouder is vanaf 1 februari te zien op Disney+.

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (seizoen 1)

Een groepje studenten aan het Sarah Lawrence College raakt in de ban van oplichter Larry Ray. Met zijn charme en mooie verhalen weet hij de studenten voor zich te winnen en hij misbruikt zijn invloed om een sekte op te richten. Deze documentaireserie vertelt het verhaal van de slachtoffers aan de hand van unieke video- en geluidsopnames.

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence is vanaf 9 februari te zien op Disney+.

Fleishman is in Trouble (seizoen 1)

Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) is een succesvolle arts, maar zijn privéleven is een puinhoop na zijn scheiding. Juist wanneer het beter gaat met de man, verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes) en laat zij hun kinderen bij hem achter. Toby moet proberen zijn werk, kinderen en datingleven te balanceren, terwijl hij uit probeert te vogelen waar zijn ex is gebleven. Daarvoor moet hij eerst zijn verleden onder ogen komen.

Fleishman is in Trouble is vanaf 22 februari te zien op Disney+.

Nieuwe films op Disney+

Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Na de dood van koning T’Challa (Chadwick Boseman) is Wakanda in rouw, maar veel tijd om te treuren, krijgt het land niet. De mysterieuze Namor (Tenoch Huerta) is de leider van een onderwaterrijk en wil samenwerken met Wakanda om het waardevolle metaal vibranium te beschermen. Koningin Ramonda (Angela Bassett) vindt Namor te gevaarlijk en twijfelt of ze hem als bondgenoot wil, maar als vijand is hij nog gevaarlijker.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 1 februari te zien op Disney+.

Dit is ook te zien op Disney+ in februari:

10 februari

Dug Days: Carl’s Date (2023)

17 februari

j-hope IN THE BOX (2023)

22 februari

Call it Love (seizoen 1)

Web of Death (seizoen 1)

24 februari

Bruiser (2022)