De 7 grappigste momenten uit Ranking the Stars

Door Redactie
Ranking the Stars, Paul de Leeuw, Martien Meiland

Het is al 14 jaar een van de grappigste shows van Nederland: Ranking the Stars! Wij doken eens in het archief en zochten de leukste fragmenten uit. Bereid je voor op gescheld, gezuip en Paul de Leeuw.

7. De zelfspot van Imanuelle Grives

Ranking the Stars kan een carrière van iemand maken of breken, maar Imanuelle Grives had na haar avontuurtje in de Belgische gevangenis weinig meer te verliezen. Respect dat ze er toch gewoon zit dit huidige seizoen én hoe! Kijkers lagen in de eerste aflevering al dubbel om haar zelfspot. Ze kreeg de vraag gesteld of ze weleens met een vrouw had gezoend. Haar antwoordt: “Ja, maar dat was voor een rolvoorbereiding" Dat is nog eens zelfkennis!

6. De gênante situatie tussen Viola en Catherine

Als blikken konden doden, waren er heel wat BN'er begrafenissen bij Ranking the Stars. Neem Viola Holt en Catherine Keyl. We wisten natuurlijk al langer dat devoormalige 5 Uur Show-presentatrices niet door één deur kunnen, maar de blikken en sneren die ze elkaar in het onderstaande fragment geven, zijn gewoon hilarisch. Catherine rolt nog net niet met haar ogen wanneer Viola het heeft over al haar ‘showbizzvriendinnetjes’. Andersom kan Viola niet laten om uitgebreid te vertellen waarom zij en haar oud-collega niet matchen.

5. Over slimme BN’ers gesproken

Waar voorheen A-sterren als Jette van der Meij, Isa Hoes en Caroline Tensen nog plaats namen achter een bevreesde desk, moeten we het nu vooral doen met mensen als Richard Groenendijk, Patty Brard en Ferry Doedens. En zij hebben het nu niet bepaald van hun IQ. “Welke diploma’s heb je dan, Ferry?” vraagt Patty Brard zich in het onderstaande fragment af. “Nou gewoon mavo. Jij bent anders niet verder gekomen dan je zwemdiploma, volgens mij”, sneert de onlangs ontslagen GTST-acteur.Als Paul de Leeuw vervolgens nog inkopt dat we dat allemaal hebben gezien bij Sterren springen, ligt de zaal plat. Ouch!

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!