Paul de Leeuw, Ranking the Stars

Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw, Ranking the Stars

Maakt deze veelbesproken BN’er haar comeback in Ranking the Stars?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Update: Imanuelle Grives doet inderdaad mee aan het komende seizoen van Ranking The Stars. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL.

Origineel bericht:

Ondanks dat Paul de Leeuw regelmatig kandidaten van het nieuwe seizoen Ranking the Stars bekendmaakt, lijkt er nog genoeg ruimte te zijn voor in ieder geval eentje extra… Het heeft er namelijk alle schijn van dat Imanuelle Grives ook deelneemt aan het tv-programma!

Imanuelle Grives in Ranking the Stars?

Oeps! Mogelijk heeft Kjeld Nuis per ongeluk de deelname van Imanuelle Grives aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars onthuld. De schaatser deelde een foto op zijn Instagram Stories, waarop duidelijk het naambordje van de actrice te zien is. Wij kennen in ieder geval geen andere bekende Imanuelle! Daarnaast zou het ons sowieso niet verbazen als de actrice meedoet aan het tv-programma. We wisten namelijk al dat ze – na haar veelbesproken misstap – werkt aan haar comeback, zo doet ze bijvoorbeeld ook mee aan de realityshow Alle Hens aan Dek.

Imanuelle Grives in Ranking the Stars?

Dit zijn de kandidaten van Ranking the Stars

Naast Imanuelle en Kjeld, doen ook Daan Boom, Koen Kardashian, Orgel Joke, Bizzey, Hans Kesting, Karin Bloemen, Jörgen Raymann, Ryanne van Dorst, Henk Krol, Marc-Marie Huijbregts en Famke Louise mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Benieuwd hoe zij het ervan afbrengen?

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars wordt 2 september op RTL 5 uitgezonden.

Lees verder