Imanuelle Grives

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives

Imanuelle Grives opgepakt wegens drugshandel op Tomorrowland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Imanuelle Grives is afgelopen weekend aangehouden! De actrice wilde het festival Tomorrowland in de Belgische stad Boom bezoeken, maar werd bij de entree al staande gehouden. De Gazet van Antwerpen laat weten dat Grives wordt verdacht van drugshandel, omdat zij meerdere soorten drugs bij zich had!

Imanuelle Grives nam drugs mee als experiment?

Imanuelle Grives had echter niet alleen drugs op zak... Bij een huiszoeking van haar Airbnb-adres werd nog meer drugs gevonden. Het Openbaar Ministerie in België laat weten dat het om zowel softdrugs als harddrugs gaat, in een hoeveelheid "die de gebruikershoeveelheden overschreden", namelijk 100 xtc-pillen, twintig gram cocaïne, elf gram ketamine, een hoeveelheid MDMA en wat wiet. Grives haar woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat Koen Vaneecke vertelt echter aan RTL Boulevard dat de actrice de drugs mee had genomen (en wilde verhandelen) ter voorbereiding op een rol... Een fout gelopen experiment, dus.

Imanuelle Grives tot vrijdag vast in gevangenis?

Hoe het precies zit, moet nog blijken. Op dit moment lijkt het er in ieder geval sterk op dat Imanuelle Grives minstens tot vrijdag vast blijft zitten in de gevangenis. Je kunt Grives onder meer kennen van Ranking the Stars, Wie is de Mol? en It Takes 2. Als actrice was ze onder meer te zien in Alleen maar nette mensen, Flikken Maastricht, Celblok H en Vechtershart

Inmiddels is duidelijk dat er voor Imanuelle Grives geen strafvermindering inzit...

Lees verder