Imanuelle Grives

Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives

Vechtershart-actrice Imanuelle Grives maakt Ranking the Stars compleet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De line-up is bekend: actrice Imanuelle Grives is één van de vier nieuwe gezichten in het aankomende seizoen van Ranking The Stars.

Met haar wil je geen ruzie

We kennen Grives natuurlijk van Alleen maar nette mensen, Flikken Maastricht, Celblok H, als kickbokster Selma in Vechtershart en kandidaat in het afgelopen seizoen van Wie is de Mol?

Vers bloed

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is de actrice te zien met de drie andere debutanten: Expeditie Robinson-kandidaten Ryanne van Dorst (aka Elle Bandita), Remy Bonjasky  en Wie Is De Mol-finalist Thomas Cammaert die presentator Paul de Leeuw al eerder had aangekondigd.

Ook nemen oudgedienden Richard Groenendijk, Patty Brard, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi en Sylvia Geersen plaats in het panel. Dat zal onwaarschijnlijk weer voor hilarische ophef zorgen.

Ranking the Stars

De BN'ers rangschikken elkaar op basis van confronterende vragen als: wie van deze tien sterren wordt als eerste uit een overboekt vliegtuig gehaald en wie van hen is de beste verleider op Temptation Island?

Het nieuwe seizoen van Ranking the Stars zie je vanaf 18 juni om 22:00 op NPO3.

Lees verder