Ferry Doedens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens

Ferry Doedens nu echt weg bij GTST na onenigheid op de set

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het hing al een beetje in de lucht na dat gerucht van vanochtend, maar nu is het écht officieel: Ferry Doedens verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn personage Lucas Sanders wordt niet gerecast.

"Ferry Doedens gaat GTST verlaten", zo laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten. Het nieuws volgt op beelden waarop te zien is dat Ferry een feestje viert met Gordon en daarbij geen afstand houdt. Shownieuws slingerde daarna het gerucht de wereld in dat Ferry is ontslagen. Maar volgens EndemolShine is het een gezamenlijk besluit van Ferry en de productie, alleen zijn losbandige gedrag - hij werd eerder al op non-actief gezet na het schenden van corona-regels - doet uiteraard anders vermoeden. 

'Lastige werksituatie'

EndemolShine houdt het zakelijk en gooit het op de 'lastige werksituatie' die is ontstaan op de set van GTST. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen."

En Lucas dan?

Ferry reageerde eerder al geïrriteerd op de vingertik van de makers dus we zijn eigenlijk wel benieuwd wat hij van zijn vertrek vindt. Nou, hij heeft inmiddels zijn hart gelucht in een openhartige insta-post! Die kun je hieronder lezen. Gelukkig lijkt het er wel op dat zijn personage Lucas een volwaardig afscheid krijgt in het volgende GTST-seizoen.  "Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet."

Lees verder