Ferry Doedens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens

Gerucht: 'Ferry Doedens ontslagen bij GTST'

|
|

Laatste update:

Er is entertainmentprogramma Shownieuws "iets ter ore gekomen": acteur Ferry Doedens zou definitief zijn ontslagen bij GTST.

Wie uit de school heeft geklapt richting Shownieuws? Dat maakt het programma niet bekend. Maar deze mysterieuze bron claimt dat de Lucas Sanders-acteur binnenkort zijn definitieve ontslag krijgt. "Naar verluidt is eind dit jaar zijn laatste draaidag."

Reactie Ferry en GTST

Shownieuws hint in haar artikel naar het opnieuw verbreken van de corona-regels van GTST. Heeft Ferry zich door opnieuw schuldig aan gemaakt? Dat weten we (nog) niet - Ferry was gisterenavond nog onbereikbaar voor commentaar. Producent EndemolShine reageerde wel. "We werken met een protocol en we verwachten dat iedereen zich daaraan houdt. Op het moment dat dit niet gebeurt gaan we het gesprek daarover aan."

Corona-ophef

Ferry vierde afgelopen week een Pride-feestje met Gordon, die in zijn Insta-stories wel schreef dat ze allebei corona-vrij waren. Toch is het - volgens de richtlijnen van het RIVM, waar GTST zich streng aan houdt - niet verstandig om een feestje mee te pakken en dan ook nog eens geen afstand te houden. Het kan zijn dat dit de laatste druppel was voor GTST. Een tijdje geleden werd een geïrriteerde Ferry al op non-actief gesteld nadat hij de corona-regels wekenlang aan zijn laars lapte. Hij mocht toen toch weer terugkomen, maar... is het doek nu definitief gevallen voor Lucas in Meerdijk?

Gerucht: 'Ferry Doedens ontslagen bij GTST'

Lees verder