Ferry Doedens terug op de GTST-set

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens terug op de GTST-set

Ferry Doedens terug op de GTST-set

|
|

Laatste update:

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden gingen onlangs weer van start, maar zónder Ferry Doedens. De GTST-sterren werken op aangepaste wijze vanwege het coronavirus, en omdat Ferry zich totaal niet aan de ‘anderhalve meter’ hield was hij even niet welkom… Tot vandaag!

Het nieuwe seizoen van GTST wordt momenteel gefilmd, maar de werkwijze is anders dan de sterren gewend zijn. Er worden even geen intieme scènes opgenomen, en wordt zo veel mogelijk afstand gehouden. Ferry Doedens gaf aan de protocollen ‘allemaal gedoe’ te vinden, en meldde in een podcast dat hij de afgelopen tijd nog gewoon mensen geknuffeld had.

De baas van Ferry luisterde ook mee, want Lucas Sanders werd prompt geweerd van de GTST-set. Dáár namen ze de richtlijnen van het RIVM wel serieus. Doedens kreeg bijzonder veel kritiek, en reageerde als door een wesp gestoken. Zijn collega’s vonden het ook een beetje sneu, hoewel ze wel begrepen dat hij tijdelijk op non-actief werd gesteld.

Niet langer! Op Instagram postte Ferry een story, waarin te zien is dat hij weer terug is in de studio van EndemolShine!

Ferry Doedens terug op de GTST-set

Goede Tijden, Slechte Tijden

Het 30ste seizoen van Nederlands populairste soap eindigde een beetje in mineur, omdat er lange tijd niet gefilmd kon worden door het coronavirus. Op 31 augustus gaat de soap weer verder: tot die tijd worden seizoenen online samengevat én is er een wekelijkse GTST-talkshow. Deze week is Ferry zelf te gast.

Lees verder