Ferry Doedens

Veronica Superguide logo
Ferry Doedens

Ferry Doedens reageert geïrriteerd op GTST-ban

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ferry Doedens hoeft 2 weken lang niet meer bij GTST te verschijnen. De Lucas Sanders-acteur maakte wat onhandige corona-opmerkingen en wordt hiervoor nu gestraft. In RTL Boulevard reageert hij op de verbanning. 

‘Ik word er niet goed van’

Slechte tijden voor Ferry Doedens! In een interview met Eddy Keur liet Ferry Weten zich groen en geel te ergeren aan alle coronamaatregelen, en zich aan geen van die regels te houden. "Ik heb al 8 weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media". Niemand was heel blij met deze reactie. Zo ook de producent van de soap der soaps EndemolShine, die Ferry minimaal 2 weken verplichte 'vakantie' geeft. Hij is dus minstens 2 weken niet meer welkom op de set, en dit kan zelfs uitlopen tot meer...

Op Instagram nam Ferry na het Eddy Keur-interview zijn woorden terug en gaf hij aan wel rekening te houden met de 1,5 meter regel. Dit was toch niet genoeg volgens de baas en hij werd alsnog op het matje geroepen. “Ferry heeft aangegeven dat hij zich strikt gaat houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten."

Irritatie

Na zijn verbanning bij GTST was er bij Ferry Doedens even sprake van radiostilte op zijn social media-kanalen. Hij gaf wel een korte reactie aan RTL Boulevard en we detecteren de nodige irritatie! “Het gaat goed met me. Verder hoef ik er niks over te zeggen!”, snauwt de acteur. Nou, duidelijk... 

Doe mee: Superguide pubquiz!

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Ferry uit GTST wordt geschopt. In 2015 mocht hij ook al niet meer verschijnen, nadat hij cocaïne had gesnoven. De acteur was pas na een jaar weer terug te zien in Meerdijk. Hopelijk voor Ferry blijft het deze keer op 2 weken en loopt het niet uit. Hij let de volgende keer wel iets beter op wat hij zegt, want een derde strike wil je natuurlijk niet! 

Lees verder