'Blablabla chocoladevla' Elise Schaap keert terug als Nikkie Plessen

Door Redactie
Elise Schaap, Nikki Plessen, de TV Kantine

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine gooide al hoge ogen met de Chateau Meiland-aflevering, maar er staat de kijkers dit seizoen nog meer te wachten. Zo onthulde Elise Schaap al dat ze terugkeert als één van onze favoriete persiflages...

"Nikkie is back. #blablablachocoladevla #soon!", schrijft de actrice op Instagram. En daar kan de 'echte' Nikkie alleen maar om lachen. "Goud wijf! Ik ga stuk."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Imitatie

Helaas moeten we het op dit moment nog doen met de foto. Maar als het net zo goed is als vorige keer, dan zal ze zeker de lachers weer op haar hand hebben. Weet je het nog? "Kate Moss is een hele goede vriendin van mij. Bla bla bla chocoladevla is de nieuwe kleur van dit seizoen." Heerlijk! Bekijk hieronder nog eens de beelden terug. 

Overige typetjes

Uiteraard is Nikkie Plessen niet de enige die dit seizoen nog wordt gepersifleerd. Eerder onthulden we al dat Ryanne van Dorst, Özcan Akyol, Britt Dekker, Anny Schilder, Ajax trainer Erik ten Hag en Talpa opperhoofd John de Mol op de hak worden genomen. En zagen we in het korte spotje op tv nu ook dat Married at First Sight-kandidaat Chantal het moet ontgelden? We wachten het af.

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.