Ryanne van Dorst op dreef in Ranking the Stars!

Ryanne van Dorst op dreef in Ranking the Stars!

We moeten nog héél even geduld hebben voor Ranking the Stars weer begint op RTL5! Eén van onze favoriete kandidaten is de luidruchtige Ryanne van Dorst/Elle Bandita, en in RTL Boulevard werd een korte clip getoond van de rock ’n roll-diva!

Van Dorst weet bijna elke uitzending van Ranking the Stars op te leuken met brutale grappen en spontane humor. Zelfs als ze een joekel van een uitglijder maakt komt ze ermee weg!

Daar heeft presentator Paul de Leeuw natuurlijk óók een handje van, en als ze samen achter de desk staan wordt het vanzelf hilarisch! “Het is een beetje alsof ik langs de Beekse Bergen ga!”

Ryanne gooit er nog een joekel van een oerkreet achteraan, waarna het panel helemaal niet meer bijkomt!

Ryanne van Dorst op dreef in Ranking the Stars!

Nieuw seizoen Ranking the Stars!

In Ranking the Stars worden kandidaten gerangschikt op allerlei melige thema’s, maar het spel is eigenlijk bijzaak: de show is het leukst als aangeschoten BN’ers over de rangorde bekvechten, en elkaar soms tot op het bot beledigen!

In het nieuwe seizoen van Ranking the Stars doen o.a. Ryanne van Dorst, Famke Louise, Imannuelle Grives (dapper!), Kjeld Nuis, Orgel Joke, Henk Krol, Jörgen Raymann, Marc-Marie Huijbregts, Koen Kardashian, Bizzey, Karin Bloemen en Hans Kesting mee. Ergens hopen we dat de legendarische deelname van Martien Meiland óók een vervolg krijgt.

Je ziet het nieuwe seizoen van Ranking the Stars op dinsdag 2 september, vanaf 20:30 uur op RTL5.