Gemist: Martien Meiland in Ranking the Stars groot succes!

Door Peter Koelewijn
Martien Meiland Ranking the Stars

De eerste aflevering van Ranking the Stars werd gisteravond uitgezonden was gelijk goud! Martien Meiland mocht voor het eerst als gast lijstjes invullen en hij zorgde voor hilarische taferelen. De Chateau Meiland-ster kon het ook heel goed vinden met presentator Paul de Leeuw.

Emma Worteldoek

Je zou het niet denken maar Martien Meiland zorgde misschien nog wel voor meer chaos dan Paul de Leeuw. Zo kon de SBS6-ster de namen van andere BN’ers moeilijk onthouden en noemde hij Emma Wortelboer bijvoorbeeld “Emma Worteldoek”. Ook de naam van Ajouad komt er maar moeilijk uit. "Ik zeg wel gewoon Ad”.

De chemie met presentator Paul de Leeuw zat ook goed. Kijk hieronder een fragment van Martien Meiland terwijl hij zijn lijstje BN’ers mag opnoemen.

Bijna van het podium gevallen

Hoogtepunt was toch wel toen Martien bijna van het podium viel. "Ik vind dit podium zó eng”, grapte hij erna. Als dat de komende weken maar goed gaat! Wist je trouwens dat Martien Meiland op de set niet wilde praten met RTL Boulevard?

Ranking the Stars is trending

Ranking the Stars was tijdens en na de uitzending zelfs trending op social media. De meeste kijkers moesten tranen wegvegen van het lachen… of zelfs andere vloeistoffen.

Martien Meiland keert de komende weken terug in Ranking the Stars, dat je elke woensdag om 20:30 uur op RTL 5 kan kijken. Je kan de eerste aflevering terugkijken op RTL XL. Chateau Meiland wordt uitgezonden op SBS6 en de laatste aflevering trok maar liefst 1,2 miljoen kijkers.