Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Martien Meiland wil niet praten met RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Martien van Chateau Meiland is de nieuwe kijkcijferkoning van SBS6, dus heel Hilversum hangt aan zijn lippen. Hij is in het land om zijn nieuwe show Cash or Trash te promoten en later zal hij ook te zien zijn als deelnemer in Ranking the Stars. RTL Boulevard was aanwezig op de set van die laatste, maar helaas voor hen wilde Martien Meiland niet met ze praten!

Beetje flauw

Presentators Luuk Ikkink, Eddy Zoëy en Aran Bade weten ook niet wat ze overkomt. “We waren vandaag op de set van het programma, maar hij wilde ons niet te woord staan, hij had geen zin, Aran. Dat is een beetje flauw, hè?”

De Mediacourant speculeert dat een recent bezoek van Aran Bade aan Chateau Meiland misschien niet zo goed is bevallen voor Martien. Het is inmiddels algemeen bekend dat Meiland meedoet aan Ranking the Stars.

Paul de Leeuw over Martien Meiland in Ranking the Stars

Paul de Leeuw wilde wel reageren voor de camera: “Na Ik Vertrek heb ik hem elf jaar geleden al eens in mijn programma gehad en toen was er al een klik tussen ons en ik heb hem daarna niet meer gezien, maar ja. Hij doet zo goed mee. Hij kende het programma ook, maar hij is fantastisch. Iedereen is leuk hoor, maar je kent hem zo goed van Chateau Meiland dat het net is alsof hij het spel speelt in Chateau Meiland.”

Wat goed!

Chateau Meiland scoorde maandagavond maar liefst 1,2 miljoen kijkers wat zelden gebeurt met een SBS 6-programma. Martien doet trouwens in Frankrijk ook goede zaken want je moet diep in de buidel tasten om te overnachten in Chateau Meiland… en ruim van tevoren boeken.

Ranking the Stars is vanaf 4 september iedere woensdag te zien op RTL 5.

Lees verder