Martien Meiland in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Jinek

Wat goed! ‘Martien Meiland doet mee aan Ranking The Stars’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ranking The Stars komt vanaf volgende week terug op tv, maar dan op RTL 5 in plaats van NPO 3. Paul de Leeuw strikte een wel héél bijzondere BN'er voor het gloednieuwe panel: niemand minder dan Martien Meiland! 

We dachten dat Martien uit Chateau Meiland het al véél te druk had met zijn Franse B&B-kasteel dat ook al in 2020 helemaal vol zit. En dan komt er ook nog een eigen SBS6-programma aan! Blijkbaar kan er nóg meer bij: op instagram showt Ranking-presentator Paul de Leeuw de nieuwe set en we zien daar opeens een desk met de naam 'Martien' voorbijkomen! 

BN'ers in Ranking The Stars 2019

Oké, Martien doet dus naar alle waarschijnlijkheid mee. Zet die wijn maar alvast klaar! Hij voegt zich bij namen als Kjeld Nuis, Steven Brunswijk, Emma Wortelboer, Patricia Paay, Anny Schilder, Roy Donders en Inge de Bruijn. We zien ook 'Fajah' staan in Pauls filmpje, dus waarschijnlijk doet ook Fajah Lourens mee. Alle namen worden later écht bekendgemaakt. 

Wanneer komt Ranking The Stars op RTL 5?

Volgende week barst het BN'er-feestje al weer los! Ranking The Stars is vanaf 4 september elke woensdag te zien op RTL 5. Bekijk hieronder alvast een hilarische aankondiging om in de stemming te komen. 

Lees verder