Familie Meiland voor hun chateau in Frankrijk

Veronica Superguide logo
Familie Meiland voor hun chateau in Frankrijk

Boeken maar: dit kost een overnachting in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zit je met dit grauwe weer ook liever in het zonovergoten Frankrijk? Boek dan nu een kamer in het lekker chaotische Chateau Meiland!

Chique

SBS gooit momenteel hoge ogen met Chateau Meiland. In deze realityserie volgen we de ondernemende familie Meiland. Dit prettig gestoorde gezin verbouwt een vervallen Frans kasteel tot een chique chambres d’hôtes. De serie is een hit en heeft zelfs al een record verbroken

 Via Instagram bedankte Martien en Maxime Meiland de kijkers voor hun steun!

Ontbijt

Het is geen wonder dat veel fans een verblijf op Chateau Marillaux wel zien zitten. Maar wat vraagt de familie eigenlijk voor een nachtje in het kasteel? Vakantiegangers kunnen kiezen of ze willen verblijven in een kamer of in een suite. Voor een kamer betaal je 140 euro per nacht, voor een suite betaal je 190 euro per nacht. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, klaargemaakt door de Meilandjes zelf. Helaas moet je wel even geduld hebben: voor dit jaar is het chateau al helemaal volgeboekt! Gelukkig kun je voor een paar ton wel je eigen Chateau Meiland kopen!

Wil je volgend jaar wel op tijd zijn? Boek dan nu via de site van Chateau Marillaux.

Caroline gaat weg

In het chateau gaat het er niet altijd even gezellig aan toe. Huisvriendin Caroline verlaat de familie en gaat weer terug naar Nederland. Na heel wat speculaties van kijkers, onthulde Martien de échte reden dat ze het kasteel achter zich gaat laten.

Excentrieke persoonlijkheid

Chateau Meiland wordt steeds populairder en daar kan het programma vooral Martiens excentrieke persoonlijkheid voor bedanken. Naast al zijn belevenissen in Frankrijk is hij ook te zien in Ranking The Stars en de kijkers vinden dat hilarisch

Lees verder