Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland onthult waarom Caroline echt vertrekt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Chateau Meiland wordt na seizoen 2 een stukje leger want Caroline keer terug naar Nederland! Eerder gonsde het gerucht dat ze ruzie zou hebben gehad met Martien Meiland en de rest, maar nu heeft de hoofdrolspeler zelf verteld hoe het werkelijk zit.

Martien vertelde in de Coen en Sander Show wat Caroline overkwam. Eerder schreef de goede vriendin al dat ze helemaal “ka-pot” is en daarom terugkeert naar Nederland. Dat bevestigt Martien. "Ze heeft natuurlijk keihard gewerkt. En mensen moeten niet vergeten dat we na die verbouwing van 100 dagen direct gasten gingen ontvangen."

Lekker terug naar Nederland

SBS floot haar echter terug naar Frankrijk, dus ze maakt sowieso seizoen 2 af in de B&B. Martien spuwt wel even zijn gal over het gerucht dat er ruzie zou zijn. Dat is helemaal niet waar. "Ja weet je, dat blazen ze allemaal op. Dat heb je natuurlijk met pers. Ze moeten natuurlijk ergens over schrijven, dat is ook werk. Die mensen moeten ook werken. Ja, dat klopt. En Caroline is lekker terug naar Nederland. En dat was haar beslissing. Dat moet je respecteren. Het zij zo."

Martien houdt niet van ruzie

Kortom, er is helemaal geen ruzie tussen Martien Meiland en Caroline. Ze houden sowieso helemaal niet van ruzie in Chateau Meiland: “Daar houden we helemaal niet van, ruzie. Dat vindt ik zo vreselijk. Wij hebben hele harde stemmen en die verheffen we wel eens, maar dat is geen ruzie."

Van Martien Meiland gaan we nog veel meer zien, want de SBS-ster is ook te zien in Ranking the Stars. Tevens gaat hij vanaf oktober het nieuwe programma Cash or Trash presenteren.

Lees verder