Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Verrassing! Huisvriendin Caroline toch weer terug naar Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren konden we nog melden dat huisvriendin Caroline van Eeden, één van de hoofdpersonen van reality-hit Chateau Meiland op SBS6, wegens ruzie uit de show vertrekt. Nu blijkt dat ze tóch weer teruggaat! 

Blijkbaar maakt Caroline eerst nog de opnames van seizoen 2 af. Ze reisde dus weer terug naar Frankrijk! Shownieuws sprak met de woordvoerder van De Meilandjes. Hij zei: "Caroline is inmiddels niet meer in Nederland. Ze is alweer terug naar het Chateau, want de opnames gaan gewoon door." Eind goed, al goed? Nou, dat ook weer niet. 

Caroline gaat definitief weg

Martiens goede vriendin ontpopte zich tot een belangrijke medewerker binnen het B&B van Martien en Erica. Dat ze nu alsnog terugkomt, betekent niet dat ze ook blijft. Het plan is nog steeds om later, wanneer de opnames erop zitten, alsnog definitief naar Nederland te gaan. 

Ruzie of niet?

In SBS6's verklaring van gisteren lazen we dat de irritaties bij Caroline hoog zaten. De woordvoerder probeert die tendens nu alsnog een beetje te dimmen. "Er is geen sprake van ruzie", verklaart hij. "Het werk op het Chateau is gewoon te zwaar gebleken. Caroline maakt het seizoen gewoon af en zal daarna teruggaan naar Nederland. Dit is niet omdat er ruzie is, maar omdat Carolien gewoon terug wil naar Nederland." Dat het Chateau-werk érg zwaar is, konden we ook al lezen in Caroline's verklaring. Ze gaaf aan "ka-pot" te zijn. 

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 te zien op SBS6.

Lees verder