Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Huisvriendin Caroline is “kapot” na vertrek uit Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren bevestigde SBS6 de geruchten dat Chateau Meiland-ster Caroline van Eeden de realityshow verlaat na “irritaties en heimwee”. Nu reageert Martiens goede vriendin zélf op haar beslissing.

"Het is waar", schrijft ze op haar insta. "Ik zal terugkeren naar Nederland." En dat is een flinke aderlating voor de Meilandjes: Martien, Erica, Maxime en de kleine Claire zullen het voortaan moeten doen zónder alleskunner Caroline. Ze bouwde het Chateau mee op, stond dagelijks te zwoegen in de keuken én zorgde ervoor dat alle gastenkamers schoon bleven. En dan was ze ook nog bang dat kijkers haar als 'bitch' zouden zien.

'Kapot'

Waarom Caroline het Chateau verlaat? Ze miste haar familie en er ontstonden irritaties. "Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau", blikt ze terug. "Ik ben ka-pot!" 

Ruzie of niet?

Grote vraag blijft nu: ging Caroline met knallende ruzie weg, of viel het allemaal wel mee? Volgens RTL Boulevard-reporter Aran Bade, die zelf ook al naar Frankrijk afreisde voor gesprekken met de Meilandjes, gaan we Caroline's exit nog zien in seizoen 2, dat sinds twee weken elke maandag te zien is op SBS6. Er lijkt vooralsnog geen sprake van kwaad bloed. "Dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart."

Chateau Meiland seizoen 2 is elke maandag om 20:30 te zien op SBS6. 

Lees verder