Paul de Leeuw bij de najaarspresentatie van RTL

Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw bij de najaarspresentatie van RTL

Auw! Paul de Leeuw kapt Loretta Schrijver af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Aankomende zaterdag is Paul de Leeuw voor het eerst te zien met Pauls Nummer 1 Show op RTL 4. In de eerste uitzending te gast: Loretta Schrijver! Maar die kapt Paul op een gegeven moment genadeloos af...

In een instagram-filmpje geeft Paul alvast een hilarisch voorproefje van zijn nieuwe show. Blijkbaar had Loretta in dit fragment de taak om iets op te zoeken voor de kandidaten in Pauls Nummer 1 Show. Zoals je weet kan Loretta nogal... lang van stof zijn. Daar zit Paul nu even totáál niet op te wachten:

Paul de Leeuw en Loretta Schrijver

Van Paul de Leeuw is algemeen bekend dat hij heerlijk venijnig kan zijn. En Loretta? Dat is een lieverd die momenteel de harten van kijkers steelt met haar grappige opmerkingen in The Masked Singer. Deze twee samen blijkt een gouden combi en we hopen dan ook dat Loretta een of andere vaste rol krijgt in Pauls nieuwe grote amusementsshow. 

Pauls Nummer 1 Show

In Pauls Nummer 1 Show nemen meerdere kandidaten het tegen elkaar op. "Ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal een Nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of willen graag iets voor de 1e keer gaan doen", legt RTL uit in een persbericht. "In deze uitdagende spelshow, gevuld met humor, muziek, bijzondere verhalen en de meest uiteenlopende vragen, leren we de gasten én onszelf beter kennen en met de verrassende antwoorden is discussie op de bank voor de tv gegarandeerd!"

Pauls Nummer 1 Show is vanaf zaterdag 2 november wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees verder