De 10 beste Ziggo series (augustus 2021)

Door Redactie
3 van de 10 beste Ziggo series

Wij kijken elke maand voor je wat de beste series op Ziggo zijn. Je vindt hieronder zodoende 10 geweldige series, die we iedereen van harte aan kunnen bevelen. Van True Detective tot The Sopranos en Game of Thrones, dit zijn de beste Ziggo-series!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

10. Mare of Easttown

Kate Winslet speelt misschien wel de rol van haar leven in het geweldige Mare of Easttown, een meesterlijke misdaadminiserie. Ze speelt Mare Sheehan, een bikkelharde, cynische agente en alleenstaande moeder met allerlei privéproblemen. Terwijl ze daarmee worstelt, probeert ze samen met rechercheur Colin Zabel (Evan Peters) een moordzaak op te lossen. Naast een loeispannend moordverhaal, focust Mare of Easttown zich ook op een geloofwaardige manier op dingen als mental health en familiedrama's en daarmee is het véél meer dan een simpele whodunnit.

9. Billions

Billions is een dramaserie over de machtsspelletjes die gespeeld worden in de financiële wereld. We zien hoe twee van de machtigste mannen in New York de strijd met elkaar aanbinden. Goed nieuws: Billions seizoen 5 is inmiddels ook aan het aanbod toegevoegd! Je checkt deze serie via Ziggo Movies & Series.

8. Lovecraft Country

Korea-veteraan Atticus Freeman ontvangt een vreemde brief van zijn vader, waar hij al jaren niet meer mee spreekt. Hij vraagt Atticus af te reizen naar het mysterieuze plaatsje Ardham, dat een hoofdrol speelt in de horrorverhalen van H.P. Lovecraft. Daar aangekomen strijden slijmerige monsters én uitgesproken racisten om de titel 'Wie is het grootste monster?'. Seizoen 1 van deze spannende HBO-serie zie je nu op Ziggo Movie & Series XL.

7. Watchmen

De meest baanbrekende superheldentitel van de laatste jaren én de meest besproken show van 2019. Ziggo Movies & Serie heeft goud in handen met Watchmen. Deze serie speelt zich 34 jaar na de gebeurtenissen in de legendarische comics af. We volgen agent Angela Abar (Regina King) die – ook als haar superhelden-persona Sister Night - strijdt tegen the Seventh Kavalry, een meedogenloze white supremacy-groep. Watchmen is geen makkelijke kost: racisme, bruut geweld en angstaanjagende beelden vliegen voorbij. Maar… geef het een kans en voordat je het weet ben je helemaal hooked.

6. True Detective

Ziggo Movies & Series XL heeft nu alle drie de seizoenen van True Detective voor je in de aanbieding! De HBO-serie vertelt elk seizoen een ander crime-verhaal, met andere hoofdrolspelers. P.S. True Detective is slechts één van de HBO-toppers die je nu via Ziggo kunt streamen. Een van de beste Ziggo-series en hij geeft je ieder seizoen weer een totaal nieuwe ervaring!

5. The Undoing

Op Ziggo Movies & Series staat ook een redelijk nieuw, tot in de puntjes uitgewerkt moordmysterie. The Undoing is smullen geblazen op meerdere vlakken. Een topcast, met Nicole Kidman en Hugh Grant in de hoofdrollen, een toffe New Yorkse elite-setting, lijken die maar uit kasten blijven vallen, een zinderend spannende sfeer en ga zo maar door. Deze miniserie slaagt in alles wat een whodunnit moet zijn en je blijft écht tot het laatste moment gissen wie de moord pleegde. Genieten.

4. The Sopranos

Niet alleen een van de beste Ziggo-series, maar simpelweg één van de beste series ooit gemaakt: The Sopranos! Om het wachten op die prequel-film zo aangenaam mogelijk te maken, zetten we eerst de serie op Movies & Series XL maar weer eens aan. The Sopranos draait om de memorabele maffiabaas Tony Soprano, die te maken krijgt met allerlei moeilijke thema's als depressie, verslaving en traditie.

3. Band of Brothers

In Band of Brothers vertellen Tom Hanks en Steven Spielberg het verhaal van Easy Company - een eliteteam van Amerikaanse parachutisten in de WWII. Er zijn natuurlijk talloze series over de Tweede Wereldoorlog series gemaakt, maar geen van alle wordt zo gewaardeerd als deze geweldige serie. Je ziet de tiendelige miniserie nu op Ziggo Movies & Series XL.

2. Game of Thrones

Ondanks dat het laatste seizoen niet iedereen tevreden kon stellen, is Game of Thrones in onze optiek toch een van de beste series ooit gemaakt en met gemak een van de beste Ziggo-series. Van extravagante locaties en kostuums tot intrigerende personages en bloedstollende plotwendingen: de strijd om de troon hield miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Alles nog eens rustig nakijken, doe je via Ziggo Movies & Series XL.

1. Chernobyl

Ondanks dat je inmiddels vast wel eens van de beste HBO-serie ooit gehoord hebt, is de kans dat je Chernobyl nog niet gezien hebt best wel groot… We zetten de miniserie die draait om het nucleaire ongeval in 1986 daarom eerder al met liefde op de eerste plek in ons toplijstje met de beste series op Ziggo die niemand gezien heeft. Gaat dat zien via Ziggo Movies & Series L en XL!

Benieuwd naar de rest van het aanbod van Ziggo? We vertellen je ook elke maand wat de beste films op Ziggo zijn. Daarnaast zetten we maandelijks voor je op een rijtje wat er aan het aanbod toegevoegd wordt. Ook leuk: we deden laatst onderzoek naar de beste comedyseries op Ziggo en gingen op zoek naar nóg meer verborgen parels!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.