Deze verborgen parels op Ziggo mag je niet missen!

Door Redactie
The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant

Natuurlijk vertellen we je elke maand wat de beste series op Ziggo zijn. Ditmaal duiken we echter iets dieper in het aanbod van de streamingdienst. Ziggo verbergt namelijk nog veel meer geweldige series die je niet mag missen!

9. Room 104

Room 104 is een smörgåsbord van genres en stijlen, en het knapste: het speelt allemaal in één hotelkamer af! Het smoezelige Amerikaanse motel krijgt veel kleurrijke reizigers. Via korte verhalen krijgt je allerlei duistere kanten van hen te zien. Van mormonen tot terroristen en een overlevende van een vliegtuigongeluk, elke aflevering heeft een nieuwe hoofdrolspeler dus je wordt constant verrast.

Room 104 seizoen 1 t/m 3 staat nu op Ziggo Movies & Series XL.

8. The Deuce

De fantastische dramaserie The Deuce uit 2017 vertelt over de opkomst en de legalisering van de porno-industrie in New York in de jaren ‘70. Wanneer de politie hard optreedt tegen de prostitutie wordt men gedwongen andere vormen van sekswerk op te pakken. In de hoofdrol zien we alleenstaande moeder Eileen Merrell die onder de naam Candy als prostituee werkt.

Kijk seizoen 1 t/m 3 van The Deuce bij Ziggo Movies & Series L en XL.

7. The Undoing

The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant start 26 oktober, maar we kunnen hem nu al als een verborgen parel beschouwen want man… wat is dit moordmysterie spannend! Kidman is getrouwd met Grant en samen zijn ze onderdeel van de New Yorkse elite. Dan opeens wordt een vage kennis van hen dood gevonden en wijzen alle sporen richting Hugh Grant, aka de charmantste man ooit. Leugens onthullen zich in een meedogenloos tempo en het hele wereldje van de rijke familie staat plots op instorten!

Ontdek hier alles dat je moet weten voor je aan The Undoing begint. De miniserie kun je exclusief zien op Ziggo Movies & Series XL.

6. Watchmen

In het Amerika van Watchmen heerst onrust. De Seventh Cavalry is een terroristische groep die het onder meer gemunt heeft op de politie. Zodoende dragen agenten gemaskerde superheldenkostuums. Watchmen is een superheldenserie uit de DC Comics-stal. Ondanks dat de geweldige serie in Amerika een grote hit bleek, is Watchmen in Nederland helaas relatief onbekend…

Kijk het eerste en enige seizoen van Watchmen nu bij Ziggo Movies & Series L en XL

5. Treme

De serie Treme ontleent zijn naam aan de wijk Tremé in New Orleans. De serie begint enkele maanden nadat de stad getroffen is door orkaan Katrina. De schade is enorm, zowel materieel als emotioneel. Alle inwoners proberen op hun eigen manier en met hun eigen middelen de draad weer op te pakken.

Alle 4 seizoenen van Treme bekijk je nu bij Ziggo Movies & Series XL.

4. The Leftovers

The Leftovers is een van onze favoriete HBO-series die je nu kunt streamen op Ziggo on Demand! Jaren nadat miljoenen mensen op mysterieuze wijze tegelijkertijd van de aardbodem zijn verdwenen, proberen de achterblijvers de draad weer op te pakken. Zo ook politiecommissaris Garvey, die geconfronteerd wordt met een bizarre sekte.

The Leftovers kent 3 seizoenen, die je allemaal kunt vinden op Ziggo Movies & Series XL.

3. The Pacific

Het mag dan een van de duurste series ooit gemaakt zijn, The Pacific is elke cent waard! En aangezien het hier om de opvolger van één van de best ontvangen tv-series ooit ging, keek HBO natuurlijk niet op een miljoentje meer of minder. Deze exotische Band of Brothers speelt zich in een beduidend zonnigere omgeving af, maar het oorlogsgeweld is er niet minder om.

Alle afleveringen van The Pacific vind je terug op Ziggo Movies & Series XL.

2. Big Little Lies

Ondanks dat er nogal wat onduidelijkheid was over het al dan niet verschijnen van een tweede seizoen van Big Little Lies zijn wij in ieder geval blij dat de bekroonde serie door HBO verlengd werd! Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley schitteren in deze bekroonde serie over het ogenschijnlijk perfecte leven van een groep vrouwen.

Kijk seizoen 1 en 2 van Big Little Lies bij Ziggo Movies & Series L en XL.