The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant

Een spectaculaire nieuwe HBO-miniserie start maandag 26 oktober op Ziggo Movies & Series XL! The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant gaat over een modern moordmysterie. Wij vertellen je alles dat je moet weten over de nieuwe topserie van Ziggo!

Het plot van The Undoing

The Undoing gaat over een rijke New Yorkse-familie die betrokken raakt bij de brute moord op een schoolmoeder die ze kennen. Grace en Jonathan Fraser hebben een gelukkig huwelijk en een slimme zoon, maar dat alles komt op losse schroeven te staan wanneer de politie op de stoep staat.

Plotseling verdwijnt Jonathan en ontdekt Grace dat er jarenlang veel geheimen voor haar zijn achtergehouden. En kan zoontje Henry de social media-storm die ontstaat na de gruwelijke moord wel aan? Wie heeft er de moord gepleegd? Motieven genoeg voor alle spelers, dus je zult sowieso flink speculeren tijdens The Undoing! Wij mochten The Undoing al zien en je kan hier onze recensie lezen.

The Undoing releasedate op Ziggo Movies & Series XL

The Undoing episode 1 verschijnt maandag 26 oktober exclusief op Ziggo Movies & Series XL. De serie loopt gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending op HBO, dus je kunt wekelijks genieten van een nieuwe episode. De miniseries heeft 6 episodes in totaal en de laatste aflevering kan je op maandag 30 november kijken.

Je bent dus wel even zoet met dit moordmysterie. En Ziggo biedt nog veel meer grote nieuwe titels aan in oktober!

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

De cast van The Undoing

The Undoing profiteert van ijzersterk acteerwerk door acteerkanonnen Nicole Kidman en Hugh Grant. Ook Donald Sutherland als de stinkend rijke vader van Grace Fraser, speelt een heerlijk sinistere bijrol.

De rest van de cast is net zo goed, met als uitschieters Noah Jupe als zoon Henry Fraser, Matilda De Angelis als kunstenares Elena Alves, Noma Dumezweni als advocaat Haley Fitzgerald.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Ook al bestaat The Undoing maar uit 6 episodes, je leert de personages echt van binnen en van buiten kennen. En ze verrassen je regelmatig, soms op een duistere manier…

Veel positieve recensies voor The Undoing

Onze The Undoing-recensie is niet de enige die HBO bedelft onder de sterren. De miniserie scoort op Rotten Tomatoes voornamelijk zeer positieve beoordelingen. Bijvoorbeeld van het Britse The Daily Mirror:

“The Undoing is a riveting, visually stunning, and enigmatic thriller that features magnetic lead performances from Nicole Kidman and Hugh Grant.”

Ook de BBC danst op de tafel en noemt The Undoing “A Supremely Gripping Marriage Thriller”.

Zelf schrijven we in onze recensie dit over Nicole Kidmans uitstekende acteerwerk: "Haar achtergrond als therapeut maakt haar stoïcijns, maar ze is helemaal niet onder controle van de situatie. Kidman kan emotioneel fantastisch uithalen naar de politie en vooral haar man." Ze weet de serie bijna in haar eentje te dragen!

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Vanaf maandag 26 oktober kan je mee speculeren, dan staat The Undoing episode 1 op Ziggo Movies & Series XL.