Dit zijn de grootste releases op Ziggo, Disney+, Pathé Thuis en Amazon Prime (februari 2021)

Filthy Rich, Fox, Ziggo
© Disney/Pixar/Marvel/©2020 Fox Media LLC.

De kortste maand belooft ook een van de dikste maanden te worden voor streamingfans! Februari zit vol met spannende nieuwe titels voor Ziggo, Disney+, Pathé Thuis en Amazon Prime Video. Dit zijn de allerbeste!

Ziggo

Filthy Rich seizoen 1 – 2 februari

Een rijke CEO komt om het leven bij een vliegtuigongeluk. Zijn vrouw Margaret en drie kinderen zijn in shock wanneer ze erachter komen, al helemaal wanneer zij erachter komen dat hij nog drie buitenechtelijke kinderen blijkt te hebben. Papa’s andere kinderen willen ook een deel van de erfenis, maar dat laat de weduwe niet zomaar gebeuren.

Margaret wordt gespeeld door Kim Cattrall. Hopelijk heeft de actrice meer plezier op de set van Filthy Rich dan op die van Sex and the City. Door ruzie met ex-collega Sarah Jessica Parker keert ze niet terug voor het vervolg.

Saving Hope seizoen 5 – 4 februari

Hoofdchirurg Charlie Harris van het Hope Zion Ziekenhuis belandt na een ongeluk in een coma. Hij komt vast te zitten tussen leven en dood. Deze ziekenhuisserie neemt vanaf dan een bovennatuurlijk tintje aan: als geest kijkt Charlie toe hoe zijn verloofde en de rest van het personeel vechten om de patiënten in leven te houden. Alle vijf seizoenen zie je vanaf 4 februari exclusief bij Ziggo.

Wil je nog meer van dit soort dramaseries zien? Dit zijn volgens ons de 8 beste ziekenhuisseries ooit.

A Teacher – 9 februari

In deze tiendelige serie is Claire Wilson de nieuwste aanwinst op Westerbrook High School. Het leven van de docente verandert compleet wanneer ze hunk Eric Walker ontmoet. Eén probleempje: hij is haar leerling. Hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen, hoe complexer hun relatie wordt. Gedoemd om te mislukken, of gaan de liefjes voor een Happily ever after? Elke week verschijnen er 2 nieuwe afleveringen op Ziggo.

Fake Famous – 22 februari

We kennen allemaal fake news, maar hoe ‘gemaakt’ is de rest van het internet? In deze HBO docu worden drie mensen omgetoverd tot beroemde social media influencers. Nepvolgers, misleidende foto’s en bots, alles wordt uit de kast getrokken om te kijken hoe nep het leven van een influencer kan zijn.

Disney+

Flora & Ulysses – 19 februari

Flora droomt ervan om een echte superheld te worden, maar superhelden bestaan helaas alleen in de comics die ze leest. Of toch niet? Een megasterke, intelligente eekhoorn komt op haar pad. Met de superheldennaam Ulysses wordt hij Flora’s beste vriend. Natuurlijk zijn er ook eekhoornvangers die Ulysses willen vangen om op hem te experimenteren. Jullie hebben allemaal E.T. wel gezien toch?

The Muppet Show – 19 februari

De nieuwe Muppets-avonturen waren al te zien, maar vanaf 19 februari kan je ook de klassieke seizoenen van The Muppet Show bekijken! Deze tv-show maakten Kermit en zijn krankzinnige artiestengroep pas echt wereldberoemd. Alle 5 de seizoenen verschijnen op 19 februari op Disney+.

Pathé Thuis

After we Collided – 10 februari

Hardin Scott en Tessa Young zetten een streep achter hun relatie en proberen dat op hun eigen manier te verwerken. Tessa vindt nieuwe moed en begint een stage voor haar droombaan, maar Hardin valt terug in slechte gewoontes. Gaan de twee het redden?

Trolls: World Tour – 11 februari

Trolls: World Tour is nog kleurrijker, hyperactiever en muzikaler dan de eerste film, dus het perfecte middel om je kids twee uur stil te krijgen. Koningin Poppy krijgt het aan de stok met de koningin van de Hard Rock Trolls. Haar trollen koninkrijk dreigt veroverd te worden door de muzikale concurrentie. Ze besluit opnieuw op reis te gaan voor nieuwe muzikale bondgenoten.

Prime Video

Soulmates – 8 februari

Je zielsverwant vinden was nooit makkelijker dan nu! Althans dat wordt gezegd in Soulmates. De serie speelt zich 15 jaar in de toekomst af. Via speciale technologie krijgt een aantal proefkonijnen te horen of ze echte soulmates zijn. In elk van de 6 afleveringen spelen nieuwe hoofdrolspelers en er zijn een boel bekende acteurs opgetrommeld. Onder andere Bill Skarsgard, die je met make-up op herkent als Pennywise uit IT!

Bliss – 12 februari

Owen Wilson en Salma Hayek spelen de hoofdrollen in deze sciencefictionfilm die zich, net als The Matrix, afspeelt in een computersimulatie wereld. Wilson wordt door Hayek door de echte wereld geleid, maar ondertussen beginnen de werelden door elkaar te vloeien. En is zijn dochter ook nep? Voor welke realiteit gaat hij kiezen?

In februari verschijnt er ook veel nieuws op Netflix. Je kunt hier alle nieuwe films en series op die streamingdienst vinden. Op zoek naar nog meer kijktips? Dit is er deze week nieuw op Videoland.