Sarah Jessica Parker zal Kim Cattrall missen in vervolg Sex and the City

Sex and the City, still

Heb je al gehoord dat er een nieuwe Sex and the City-serie aankomt? Het vervolg, dat de naam And Just Like That... meekrijgt, moet het jammer genoeg echter wel zonder Kim Cattrall stellen. Een grote teleurstelling voor fans, en voor Sarah Jessica Parker!

"We houden zo van haar”

De geruchten bleken waar! Er werd eerder vandaag een vervolg op Sex and the City (SATC) aangekondigd! We hebben enorm veel zin in de nieuwe serie, maar eerlijk is eerlijk: we vinden het wel jammer dat Kim Cattrall besloten heeft niet mee te doen aan And Just Like That...  Zonder Samantha voelt de vriendinnenclub toch niet helemaal compleet. Dat vindt ook Sarah Jessica Parker (Carrie). Zij reageerde op Instagram op het bericht van een teleurgestelde fan, die liet weten Samantha te gaan missen: “Wij ook. We houden zo van haar”, aldus de actrice.

Toch ruzie tussen Samantha en Carrie?

De afwezigheid van Samantha doet meteen de geruchtenmolen keihard draaien. Waarom heeft Cattrall geen zin in een vervolg op Sex and the City? Mensen vragen zich af of er misschien toch sprake is van ruzie. Parker ontkent dat echter: “Nee, ik vind haar niet onaardig. Dat heb ik nooit gezegd. Dat zou ik nooit doen. Samantha maakt geen deel uit van dit verhaal, maar ze zal altijd deel van ons zijn. Waar we ook zijn en wat we ook doen”, laat ze weten op Instagram.

Zoals gezegd is And Just Like That... een rechtstreekse opvolger van SATC. De nieuwe serie vertelt over de vriendinnen die nu allemaal vijftig jaar of ouder zijn. De opnames voor de tien afleveringen moeten dit voorjaar starten.