Kim Cattrall verklaart oorlog aan Sex and the City

Door Redactie
Kim Cattrall verklaart oorlog aan Sex and the City

Dat er géén derde Sex and the City-film zou komen was al duidelijk, maar de cast van de ooit zo populaire hitserie gaat nog een tandje verder.

Actrice Kim Cattrall maakte via Twitter al duidelijk dat het door haar komt dat de derde film van de baan is. Maar tijdens een interview met Piers Morgan op de Britse zender ITV laat ze werkelijk geen spaan heel van haar voormalige collega’s. 

Door het slijk

Vooral ‘Carrie Bradshaw’ krijgt er flink van langs. “Ik lees al de hele week berichten over hoe veeleisend ik wel niet ben. Nu ben ik plots een diva terwijl ik al één jaar nee zeg tegen het hele project. In december werd ik gebeld door de producers over het maken van een derde film. Ik heb hen toen al vriendelijk afgewezen. En nu, bijna een jaar later word ik door het slijk gehaald. Ik vind dat zowel de producers als Sarah Jessica Parker best wat vriendelijker mogen zijn”, aldus Kim Cattrall. 

Giftig

Terwijl de andere actrices via social media laten weten hoe verschrikkelijk teleurgesteld ze zijn over het schrappen van Sex and the City 3, vertelt Kim in het interview dat ze echt helemaal nooit meer de rol van Samantha Jones op zich zal nemen. Ze licht toe dat ze een giftige relatie met haar oud-collega’s had omdat ze haar nooit belden om te vragen hoe het ging. “Ze hebben allemaal kinderen en zijn tien jaar jonger. De anderen zijn altijd heel erg met elkaar bezig en niet met mij”, aldus Kim. Toen ze uiteindelijk vriendelijk bedankte voor een rol in de derde SATC-film werd ze niet begrepen, maar werd ze plotseling de vijand van de producenten en haar castleden. 

Finish

Ondanks dat Kim Cattrall helemaal klaar is met de reeks, heeft ze wel wat tips voor de achterblijvers. “Wat mij betreft gaan ze de film gewoon maken als ze dat zo graag willen, maar laat iemand anders Samantha dan maar zijn”, vertelt ze aan Piers Morgan. “Ik vond de rol heerlijk en heb ‘m gespeeld tot de finish en daarna, nu is het tijd voor iemand anders. Misschien een Afro-Amerikaanse Samantha”, zegt Kim. Ook oppert ze in het interview om Carrie, Charlotte en Miranda een nieuwe vriendin te geven om het geheel wat nieuw elan te geven. 

Kim besluit het interview met een flinke portie levenswijsheid: “Ik ben op het punt van mijn leven dat ik beslissingen neem die me gelukkig maken. Terugkeren naar iets vertrouwds maakt me nu niet gelukkig, dus wil ik graag vooruit.”