Nieuw op Netflix in februari: Twilight!

Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix in februari: Twilight!

Nieuw op Netflix in februari 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Netflix opende 2021 met een knallende lineup voor januari! In februari gaan ze nét zo hard door, met de Twilight Saga, To All The Boys: Always and Forever én Jurassic World.

Series

Firefly Lane

Tieners Kate (Sarah Chalke) en Tully (Katherine Heigl) lijken in niets op elkaar, maar worden hartsvriendinnen op hun middelbare school. Tully is ambitieus en gedreven, terwijl Kate eigenlijk een rustig leven wil: ze wil een man, kinderen en een hond. Firefly Lane volgt Kate en Tully ongeveer 30 jaar. De vriendinnen delen lief en leed totdat één van hen de ander bijzonder hard kwetst... Weet hun vriendschap te overleven?

De tiendelige dramaserie is te zien vanaf 3 februari.

Invisible City

Deze fantasyserie is afkomstig uit Brazilië, en doet een beetje denken aan Supernatural of Grimm. De milieupolitie ontdekt een vreemd aangespoeld beest op het strand, en rechercheur Eric (Marco Pigossi) stelt een onderzoek in. Naast een gruwelijke moord ontdekt Eric dat er bizarre wezens bestaan, die voor de meeste mensen onzichtbaar zijn.

Invisible City staat vanaf 5 februari op Netflix.

The Crew

Kevin James (The King of Queens) speelt de teambaas van een zéér matig NASCAR-team. De eigenaar gaat met pensioen en zet zijn dochter aan het hoofd van de renstal. James probeert het team intact te houden, terwijl de nieuwe baas een reorganisatie start en met moderne snufjes aan komt zetten.

De nieuwe sitcom is vanaf 15 februari te streamen via Netflix.

Behind her Eyes

Louise, een alleenstaande moeder, begint een verhouding met haar baas waardoor haar leven totaal verandert. Bizar genoeg wordt ze vriendinnen met de vrouw van haar minnaar, en dan loopt het pas écht uit de hand. Louises nieuwe vrienden spelen allebei een raar spelletje met haar, waardoor haar leven in gevaar komt.

Nieuw op Netflix in februari 2021

Je ziet de zesdelige thrillerserie vanaf 17 februari.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Films

The Twilight Saga

De populaire filmreeks over de liefde tussen Bella (Kristen Stewart) en de onsterfelijke vampier Edward Cullen (Robert Pattinson) verschijnt op 1 februari helemaal op Netflix. Liefhebbers van fantasy, glinsterende vampieren en weerwolven zonder kleren kunnen hun lol op!

Alle vijf de Twilight-films zijn vanaf 1 februari te bewonderen op Netflix.

Don't Breathe

Een stel onverlaten breekt in bij een blinde veteraan omdat ze denken dat hij een makkelijk slachtoffer is. Dat... ligt net even wat anders! De oud-soldaat is nog steeds een killer en verbergt bovendien een verschrikkelijk geheimpje in zijn kelder.

Je ziet Don't Breathe vanaf 1 februari op Netflix. Inmiddels is er ook al een sequel op deze geslaagde horrorfilm in de maak!

To All The Boys: Always and Forever

De romantische tienercomedy To All The Boys I've Loved Before was een dikke hit op Netflix, net als de sequel P.S. I Love You. Always and Forever is de afsluitende film van de trilogie, waarin Lara Jean (Lana Condor) alvast vooruitkijkt naar haar leven ná de middelbare school.

To All The Boys: Always and Forever zie je vanaf 12 februari.

Bean: The Ultimate Disaster Movie

Rowan Atkinson is zijn legendarische typetje Mr. Bean inmiddels helemaal zat, maar de lompe zonderling wordt nog altijd wereldwijd bejubeld. In deze comedy werkt hij als suppoost in een museum, maar wordt hij geháát door zijn collega's. Die geven hem de opdracht om een onbetaalbaar schilderij te vervoeren (om maar van hem af te zijn), maar dit veroorzaakt alleen maar chaos, schade en verdriet.

Je ziet Bean: The Ultimate Disaster Movie vanaf 16 februari.

Jurassic Park/World

Jurassic Park (1993) was een weergaloze blockbuster waarin dinosaurussen ontsnappen uit een pretpark en dood en verderf zaaien. Hoewel de dino's uiteindelijk weer gevangen werden, hebben de eigenaren van Jurassic World (2015) hun lesje nog stééds niet geleerd! Het experimenteren op dinosaurussen ging al die jaren door, en als een levensgevaarlijke dino ontsnapt staat het vernieuwde park totaal op stelten.

Je ziet Jurassic Park, Jurassic Park III én Jurassic World vanaf 16 februari op Netflix.

Nieuw op Netflix

Hoewel februari er al heel aardig uitziet op Netflix, is januari nog lang niet voorbij. Hier zie je wat er de komende weken nog voor moois verschijnt. Denk aan: Snowpiercer én Riverdale

Lees verder