Gemist: Rowan Atkinson denkt niet dat Mr. Bean ooit nog terugkomt...

Veronica Superguide logo
Gemist: Rowan Atkinson denkt niet dat Mr. Bean ooit nog terugkomt...

Gemist: Rowan Atkinson denkt niet dat Mr. Bean ooit nog terugkomt...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het mag vandaag dan lekker weer zijn: in onze hartjes is het zeer bewolkt. Rowan Atkinson heeft namelijk gezegd dat hij niet denkt dat Mr. Bean ooit nog terugkomt...

Rowan (63) nam plaats op de rode bank van de Britse talkshow-host Graham Norton, die hem vroeg of het geliefde personage nog 'in leven' is. Daarop zei Rowan: "Ik betwijfel of hij ooit nog zal verschijnen. Er komt een moment waarop je het gevoel hebt dat je alles met het karakter al gedaan hebt." Gelukkig voegde de acteur daar snel achteraan dat je 'nooit nooit mag zeggen'. En dus, wanhopig als we zijn, houden we nog een beetje hoop.

Mr. Bean

In totaal zijn er tussen 1990 en 1995 slechts 15 afleveringen van Mr. Bean op tv verschenen. Daarna verscheen er in 1997 de Bean: The Ultimate Disaster Movie die tien jaar later werd opgevolgd met Mr. Bean's Holiday. De laatste keer dat we Mr. Bean in levende lijve zagen deed hij mee aan de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

The Graham Norton Show kijken?

De uitzending van de Graham Norton Show was gisterenavond al op de BBC te zien, maar vanavond kijk je 'm met Nederlandse ondertiteling om 22:55 uur op NPO3. Naast Rowan Atkinson zijn ook Jamie Lee Curtis, Gary Barlow, Jeff Goldblum en Imelda May van de partij.

Lees verder