Riverdale Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Riverdale Seizoen 5 op Netflix

Nieuw op Netflix in januari 2021

|
|

Laatste update:

Netflix luidt het nieuwe jaar in met een indrukwekkende line-up van films en series. We zetten de beste en opvallendste titels van januari voor je op een rijtje!

SERIES

Modern Family: Seizoen 11

Bitterzoet nieuws voor de fans van Modern Family: het elfde seizoen van de populaire comedyserie verschijnt binnenkort op Netflix. Helaas is dit ook meteen het laatste hoofdstuk rondom de prettig gestoorde gezinnen Pritchett en Dunphy. En natuurlijk belooft het een emotioneel afscheid te worden van onze favoriete televisiefamilie!

Te zien vanaf: 1 januari

Cobra Kai: Seizoen 3

De 80s klassieker Karate Kid kreeg in 2018 een geslaagde doorstart met Cobra Kai. Hierin komen de aartsrivalen Daniel en Johnny opnieuw tegenover elkaar te staan. En afgaande op de trailer voor het derde seizoen zijn de vechtersbazen het nog niet verleerd!

Te zien vanaf: 8 januari

Lupin: Seizoen 1

Omar Sy (Intouchables) speelt in Lupin een meesterdief die zich laat inspireren door de klassieke roman Arsène Lupin, Gentleman Inbreker. De gewaagde diefstallen maken deel uit van een plan om zijn vader te wreken. Maar het duurt niet lang voordat de politie de jacht opent op deze geraffineerde crimineel.

Te zien vanaf: 8 januari.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

In de jaren 80 werd Californië opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De docuserie Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer reconstrueert die duistere periode. Meer waargebeurde misdaadverhalen vind je in ons overzicht van de beste true crime-documentaires op Netflix!

Te zien vanaf: 13 januari.

Dawsons Creek: Seizoen 1 - 6

Rond de eeuwwisseling zaten talloze tieners aan de buis gekluisterd voor Dawson’s Creek. In deze dramaserie volgen we een groep vrienden op hun weg naar volwassenheid. Lees hier waarom je deze serieklassieker niet mag missen!

Te zien vanaf: 15 januari.

Riverdale: Seizoen 5

Liefhebbers van verslavend tienerdrama zijn ook komend seizoen weer aan het juiste adres bij Riverdale. In de vijfde reeks zien we hoe Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale High. Maar het lijkt erop dat iemand nog een rekening heeft te vereffenen met onze jonge helden…

Te zien vanaf: 21 januari.

Jurassic World - Camp Cretaceous: Seizoen 2

Netflix scoorde afgelopen herfst een hit met Jurassic World: Camp Cretaceous. Een tweede seizoen van deze spannende animatieserie werd dan ook al snel aangekondigd. En daarin worden de onfortuinlijke kampeerders weer geconfronteerd met een nieuwe lichting dodelijke dinosauriërs!

Te zien vanaf: 22 januari.

Blown Away: Seizoen 2

Wat MasterChef is voor getalenteerde thuiskoks, is Blown Away voor ambitieuze glasblazers. De creatievelingen krijgen de meest uiteenlopende opdrachten om te bewijzen dat zij de hoofdprijs verdienen. En scherven brengen in dit geval beslist geen geluk!

Te zien vanaf: 22 januari.

Snowpiercer: Seizoen 2

De laatste overlevenden van de Apocalyps reizen per trein over de ijzige vlaktes van een verwoeste aarde. Maar in de wagons loopt de spanning tussen de aanwezigen steeds hoger op… Gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionfilm van Oscarwinnaar Bong Joon Ho (Parasite).

Te zien vanaf: 26 januari.

FILMS

Zoolander

Ben Stiller speelt een van de grappigste rollen uit zijn carrière als Derek Zoolander. Dit niet al te snuggere supermodel raakt tegen wil en dank betrokken bij een internationaal moordcomplot. Wat volgt is een vlotte komedie die de mode-industrie op vrolijke wijze op de hak neemt!

Te zien vanaf: 1 januari.

My Best Friend’s Wedding

Michael en Julianne waren vroeger minnaars, maar tegenwoordig zijn ze vooral beste maatjes. Maar als Michael aankondigt te gaan trouwen met zijn grote liefde, laait het vuur toch weer op bij Julianne. De hoofdrol in deze sprankelende romantische komedie is voor de altijd betrouwbare Julia Roberts.

Te zien vanaf: 1 januari.

Easy A

In Easy A vertelt Olive (Emma Stone) een leugentje over haar bedprestaties om indruk te maken op haar vriendinnen. Maar zij ontdekt al snel dat het verhaal een heel eigen leven begint te leiden op school… en dat heeft niet alleen maar nadelen!

Te zien vanaf: 14 januari.

Lees verder