Jurassic World: Camp Cretaceous op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jurassic World: Camp Cretaceous op Netflix

Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous krijgt nu al nieuw seizoen

|
|

Laatste update:

Vorige maand ging Jurassic World: Camp Cretaceous in première bij Netflix. Maar deze avontuurlijke animatieserie is nu al verzekerd van een vervolg!

Prehistorisch pretpark

Deze week werd bekend dat Jurassic World: Dominion met een jaar is uitgesteld. Dit zesde deel in de reeks zal nu pas in 2022 te zien zijn. Gelukkig hoeven we het prehistorische pretpark volgend jaar niet helemaal te missen. Netflix maakte namelijk vandaag bekend dat er wordt gewerkt aan een tweede seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous. En om dat te vieren, onthulde de streamingdienst meteen een teaser van deze Jurassic World spin-off!

Kamp Krijtastisch

Jurassic World: Camp Cretaceous (of, zoals de serie in Nederland is uitgebracht, Jurassic World: Kamp Krijtastisch) draait om zes tieners die gaan kamperen op Isla Nublar. Maar de jonge kampeerders komen er natuurlijk al snel achter dat zij niet de enigen zijn op het eiland… Om te overleven zullen de vrienden dan ook alles op alles moeten zetten!

Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous krijgt nu al nieuw seizoen

Spannende momenten

Ook wij zijn fan: Camp Cretaceous is een prima introductie tot de filmreeks voor kijkers die nog net iets te jong zijn voor de bioscoopfilms. Maar vergis je niet, deze Netflix-serie kent genoeg spannende momenten om ook de originele fans van de reeks bij de les te houden!

Bekijk hier onze ranglijst van alle Jurassic Park- en Jurassic World-films!

Lees verder