Clever Netflix! Animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous in 2020 te zien

Clever Netflix! Animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous in 2020 te zien

In 2020 mogen we ons verheugen op Jurassic World: Camp Cretaceous! Je kunt deze nieuwe animatieserie van DreamWorks Animation dan bewonderen op Netflix. Tof genoeg treedt Steven Spielberg op als een van de executive producers.

Terug naar het Isla Nublar van Jurassic World

Zoals de naam al doet vermoeden, speelt Jurassic World: Camp Cretaceous zich af in de tijdlijn van Jurassic World. De serie volgt zes tieners die gekozen zijn voor een once-in-a-lifetime ervaring. Daarvoor reizen ze af naar een nieuw avonturenkamp aan de andere kant van het eiland Isla Nublar. Zoals we inmiddels weten, trekken dino’s zich echter nada aan van eventuele omheiningen. Zodoende raken de tieners gestrand, zonder dat ze contact kunnen leggen met de buitenwereld. Om te overleven, zijn ze dus alleen op elkaar aangewezen. Hieronder zie je de eerste trailer van Jurassic World: Camp Cretaceous.

Omdat dino’s altijd tof blijven!

In 2015 deed Universal de Jurassic Park-franchise herleven met de eerste Jurassic World-film. Overigens niet te verwarren met Jurassic Games... Anyway, de film werd een groot succes, hetgeen de weg vrijmaakte voor een volledige Jurassic World-trilogie. Het derde deel daarvan, voorlopig Jurassic World 3 genoemd, wordt in het voorjaar van 2021 in de bioscoop verwacht - wellicht inclusief echte, gekloonde mammoeten?  Maar eerst is er volgend jaar dus het Camp Cretaceous van DreamWorks Animation op Netflix!