De 9 beste series op Ziggo die niemand gezien heeft

Chernobyl

Op zoek naar een verborgen pareltje voor je kijkplezier? In dit toplijstje duiken we in het aanbod van Ziggo. We doken 9 absolute topseries op. Van Insecure tot The Newsroom en Chernobyl: deze Ziggo-series kent nog bijna niemand maar behoren tot het allerbeste dat momenteel gemaakt wordt!

9. Insecure

In Insecure volgen we Issa Rae en Yvonne Orji. De serie vertelt over de soms gênante situaties waar deze twee donkere vrouwen mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld op kantoor, met enkel witte mannen als collega’s… Gelukkig zijn de ongemakkelijke momenten in deze serie ook altijd enorm grappig! Je bekijkt de 4 seizoenen van Insecure nu op Movies & Series XL.

Insecure

8. Carnivale

Voor onze nummer 8 in dit toplijstje met de beste series op Ziggo, kiezen we voor Carnivale. We zien in deze serie hoe de voortvluchtige Ben Hawkins onderdak krijgt bij een rondtrekkend circus. Aldaar ontdekt hij zijn gave: helen. Hij kan zelfs de doden tot leven wekken… Ben blijkt namelijk een van de spelers te zijn in de oorlog tussen hemel en hel. Carnivale is te zien via Ziggo Movies & Series XL.

Carnivale

7. Billions

Billions is een dramaserie over de machtsspelletjes die gespeeld worden in de financiële wereld. We zien hoe 2 van de machtigste mannen in New York de strijd met elkaar aanbinden. Goed nieuws: Billions seizoen 5 komt eraan! Tot die tijd kun je bij Ziggo Movies & Series terecht voor de eerste 4 seizoenen van de serie.

Billions

6. Succession

De familie Roy beheert een van de grootste mediabedrijven ter wereld: Waystar Royco. Zoals de naam van deze serie al doet vermoeden, draait Succession om het vinden van een opvolger voor de 80-jarige CEO die fouten begint te maken... De vraag is wie hem op moet volgen én of de oprichter überhaupt wel op wil stappen! Benieuwd? Succession check je via Movies & Series XL.

Succession

5. The Newsroom

Ook The Newsroom draait om een mediabedrijf. In deze serie krijg je echter een kijkje achter de schermen op de redactie van een nieuwszender. Aldaar is paniek uitgebroken! De kijkcijfers denderen achteruit dus het roer moet om. De redactie wil weer serieuze journalistiek bedrijven! Althans, dat is de bedoeling... Kijk The Newsroom nu bij Ziggo Movies & Series L en XL.

The Newsroom

4. Six Feet Under

De familie Fisher runt een kleine begrafenisonderneming. In de eerste aflevering zien we hoe het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, omkomt bij een verkeersongeluk. De daaropvolgende 5 seizoenen volgen de perikelen van de overgebleven (en behoorlijk disfunctionele) familieleden… Alle 5 seizoenen van Six Feet Under check je via Movies & Series XL.

Six Feet Under

3. Curb Your Enthusiasm

Begin april ging het tiende seizoen van Curb Your Enthusiasm in première bij Ziggo Movies & Series XL. Om dat heugelijke feit te vieren, schreven we dit toplijstje met daarin een aantal redenen om nú te beginnen aan deze comedyserie. En dat deden we natuurlijk niet zomaar! Wij vinden Curb Your Enthusiasm namelijk een van de beste HBO-series op Ziggo Movies & Series XL.

Curb Your Enthusiasm

2. Rome

Het historische drama Rome vertelt over de opkomst en ondergang van Caesar, door de ogen van twee soldaten. Ondanks dat Rome een van de beste series ooit gemaakt is, telt het toch slechts 2 seizoenen… De reden? Er keek niemand naar! Die enorme fout kun je gelukkig alsnog goedmaken. Je checkt Rome namelijk gewoon via Movies & Series XL.

Rome

1. Chernobyl

Je hebt vast wel eens van de beste HBO-serie ooit gehoord, maar de kans is klein dat je Chernobyl al gezien hebt. De miniserie over de kernramp vlakbij Tjsernobyl, doet je op het puntje van je stoel zitten vanaf de eerste minuut. Terwijl wetenschappers en bouwers hun leven opofferen om de meltdown van de kernreactor te stoppen, konkelen politici in het Kremlin om de ramp zoveel mogelijk geheim te houden. We zetten de miniserie daarom met alle liefde op de eerste plek in ons toplijstje met de beste series op Ziggo die niemand gezien heeft. Gaat dat snel zien via Ziggo Movies & Series L en XL!

Chernobyl

Niet zoveel zin om jezelf onder te dompelen in een van deze series? No worries, we checken namelijk ook maandelijks wat de beste films op Ziggo Movies & Series XL zijn!

Advertisement