De 10 beste comedyseries nu op Ziggo

Curb Your Enthousiasm

Uiteraard vertellen we je elke maand wat de beste films op Ziggo zijn. We snappen echter ook dat je niet altijd tijd hebt om een film te kijken… Soms wil je gewoon een half uurtje lekker lachen! Dus hier zijn 10 beste comedyseries op Ziggo!

10. Insecure

In Insecure volgen we Issa Rae en Yvonne Orji. De serie vertelt over de soms gênante situaties waar deze twee donkere vrouwen mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld op kantoor, met enkel witte mannen als collega’s… Gelukkig zijn de ongemakkelijke momenten in deze serie ook altijd enorm grappig! Je bekijkt de 4 seizoenen van Insecure nu op Ziggo Movies & Series XL.

9. Bored to Death

In Bored to Death (op Ziggo Movies & Series XL) volgen we schrijver Jonathan Ames (Jason Schwartzman). Hij kampt met drank- en relatieproblemen, maar probeert zichzelf heruit te vinden als privédetective. Zach Galifianakis is in Bored to Death te zien als beste vriend en Ted Danson (bekend van het eveneens enorm grappige The Good Place) speelt een soort mentor.

8. Vice Principals

Vice Principals is een zwarte comedy over twee rectoren van een middelbare school die het met elkaar aan de stok krijgen. Maar dan gebeurt er iets waardoor de twee wel samen moeten werken! Hoe dat uitpakt, zie je in de twee seizoenen van Vice Principals die je nu terugvindt op Ziggo Movies & Series XL.

7. High Maintenance

De HBO-serie High Maintenance draait om een anonieme wietdealer, The Guy genoemd. We volgen hem terwijl hij klanten in New York bedient. Op die manier geeft de serie een kijkje werpt achter de schermen van hun neuroses en dagelijkse beslommeringen. Benieuwd naar deze comedy? Alle vier seizoenen vind je terug bij Ziggo Movies & Series XL.

6. The Righteous Gemstones

In Nederland is het nog een vrij onbekend fenomeen, maar je hebt ze vast wel eens gezien: ‘televangelists’, oftewel televisieprediker. Dat zijn geestelijken die hun diensten ook op tv uitzenden. In The Righteous Gemstones op Ziggo Movies & Series XL maak je kennis met een beroemde familie vol televisiepredikers, die liefdadigheid niet allemaal even hoog in het vaandel hebben staan…

5. Veep

Julia Louis-Dreyfus is vice-president van de Verenigde Staten. Helaas is haar baan heel anders dan ze had verwacht… Je vindt vier van de zeven seizoenen van Veep terug op Ziggo Movies & Series XL. P.S. Het zou trouwens zomaar kunnen dat hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus je enorm bekend voorkomt... Zij speelde namelijk jarenlang de rol van Elaine in die andere briljante comedy: Seinfeld!

4. Barry

Bill Hader is in deze comedyserie te zien als Barry, een introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. Zijn oude opdrachtgevers zijn echter nog niet klaar met hem, en Barry moet noodgedwongen nog wat losse eindjes vastknopen. Dat klinkt nog niet per se als een comedy, maar dat is Barry wel degelijk! Het bewijs vind je op Ziggo Movies & Series XL.

3. Broad City

Broad City gaat over twee vriendinnen in New York. Het is een understatement om te zeggen dat bij beiden een steekje los zit… Bij deze dames zijn namelijk zelfs de kleinste en meest alledaagse gebeurtenissen hilarisch om te aanschouwen! Het vijfde seizoen van deze Comedy Central-serie vind je gelukkig gewoon terug op Ziggo Movies & Series.

2. Silicon Valley

Wij omschreven Silicon Valley al eens als 'The Big Bang Theory voor gevorderden'. De comedyserie zit vol nerdy tech-grapjes, maar is ook prima te volgen voor mensen die gewoon even willen lachen om de neurotische en sociaal uitgedaagde personages. Daarnaast worden bedrijven als Google, Apple en Facebook regelmatig op de hak genomen. Silicon Valley vind je bij Ziggo Movies & Series XL.

1. Curb Your Enthusiasm

Inmiddels is het tiende(!) seizoen van Curb Your Enthusiasm in première gegaan bij Ziggo Movies & Series XL. Dat feit lieten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We schreven bijvoorbeeld een toplijstje, waarin we middels zeven scènes bewijzen dat Curb Your Enthusiasm de beste sitcom ooit gemaakt is.

Wil je weten wat Ziggo verder te bieden heeft? We zetten eerder bijvoorbeeld al eens de 9 beste series op Ziggo die niemand gezien heeft voor je op een rijtje. Ook vertellen we je maandelijks wat er aan het aanbod toegevoegd wordt.

Advertisement