Homeland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Homeland

Dit is er in april te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er staat veel gepland in april voor tv! Met onder andere het achtste seizoen van Homeland, superknappe singles in Ex on the Beach: Double Dutch, LEGO Masters en een nieuw seizoen Draadstaal komen we de maand goed door. Dit is er in april allemaal te zien op tv!

Let op: vanwege de maatregelen rond het coronavirus is het mogelijk dat sommige programma's worden verplaatst. Voor het meest actuele overzicht bekijk hier onze  tv-gids.

1 april

Hoeveel ben je waard? - 21:30 uur op SBS6

Viktor Brand presenteert het nieuwe seizoen van het SBS-programma Hoeveel ben je waard? Er wordt gekeken naar de totale waarde van een persoon: je salaris, je huis, die stapel biljetten onder het matras, maar ook je schulden en boodschappen. Het kan nooit kwaad om te weten hoe je er financieel voor staat.

Dit is er in april te zien op tv!

2 april

Na de klap - 22:15 uur op NPO 2

Journalist Tom Kleijn gaat naar plaatsen die in het verleden kort in het wereldnieuws waren omdat er een natuurramp, een ongeluk of een aanslag plaatsvond. Hoe gaat het nu met die gebieden en de mensen die er wonen? “Niks goed-nieuwsshow, puur om te kijken hoe het de mensen is vergaan nadat iedere cameraploeg al lang en breed vertrokken is.

Dit is er in april te zien op tv!

Gestalkt! - 21:30 uur op SBS6

Thijs Zeeman gaat op pad om mensen die gestalkt worden te helpen. Met het slachtoffer probeert hij zoveel mogelijk bewijs te verzamelen om daarna de stalker te confronteren. Die confrontatie verloopt niet altijd soepel, vorig seizoen moest de politie er aan te pas komen.

3 april

Koppensnellers - 21:25 uur op NPO 3

In de komische dramaserie Koppensnellers probeert een keiharde zakenvrouw (Lineke Rijxman) zich te verzoenen met haar zoon. Maar Lucas (Tim Linde) maakt zich hard voor de bouw van een Moskee in het dorp en het laatste wat hij kan gebruiken is zijn bemoeizuchtige moeder.

Dit is er in april te zien op tv!

4 april

Finale De Alleskunner – 21:20 uur op SBS6

Wie is de Alleskunner? Wie wint die grote hoofdprijs en mag een jaar lang gratis leven? 4 april zien we in de finale wie de beste allrounder is. Weer een nieuwe titel voor op het cv erbij!

5 april

Homeland seizoen 8 - 20:20 uur op NPO 3

Het slotseizoen werd al meerdere keren uitgesteld, maar Homeland is vanaf 5 april eindelijk weer te zien! Carrie Mathison en Saul Berendsen zetten nog één keer alles op alles voor hun Homeland. Maar eerst moet Carrie nog herstellen van de Russische gevangenis waar ze het vorige seizoen flink te grazen is genomen.

Ex on the Beach: Double Dutch - 21:30 uur op MTV

MTV heeft weer 8 Vlaamse en Nederlandse hotties weten op te trommelen. Ze vermaken zich prima met elkaar onder de Thaise zon, als plots hun exen in slow-motion uit de zee verschijnen. Drama!

Dit is er in april te zien op tv!

6 april

Britts Gouwe Ouwen - 21:30 uur op SBS6

Britt Dekker organiseert leuke uitstapjes en gezellige evenementen voor ouderen en laat wensen uitkomen van bewoners van een verzorgingstehuis. Britt wil laten zien dat vooral de kleine dingen het hoogtepunt van de week kunnen zijn voor ouderen, zoals het bakken van een taart of het uitlaten van de hond. 

Dit is er in april te zien op tv!

11 april

LEGO Masters - 20:00 uur op RTL4

Liefhebbers van LEGO gaan de strijd aan met elkaar om de meest indrukwekkende bouwwerken te creëren. Ruben Nicolai en Kurt Rogiers presenteren het programma dat nu al vergeleken wordt met Heel Holland Bakt en ze begeleiden de 8 duo’s uit Nederland en België die met de gekleurde steentjes aan de slag gaan.

Dit is er in april te zien op tv!

16 april

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? - 21:30 uur op SBS6

Na al die spraakmakende momenten in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak zijn we benieuwd hoe het nu met de deelnemers gaat. Op 16 april start het seizoen waarin er wordt teruggeblikt op deze mensen. Heeft de uitspraak van de rechter ervoor gezorgd dat de partijen nu wel met elkaar overweg kunnen?

Dit is er in april te zien op tv!

19 april

Draadstaal - 20:25 uur op NPO 3

De hilarische typetjes van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn terug! In het nieuwe seizoen van Draadstaal komt het duo met een aantal nieuwe typetjes, met onder andere Annelies en haar Formule 1-analyse. Ook gaan ze elke week op date in een item dat ze baseren op First Dates, inclusief gastheer Sergio! Maar ook de oude bekenden met natuurlijk The Againman komen gewoon terug.

21 april

Lieve Frogers - 20:30 uur op RTL4

René Froger, zijn vrouw Natasja en de kinderen helpen wensen van kijkers uitkomen in een nieuw RTL-programma. Alle wensen of verzoeken zijn welkom volgens Natasja. “Of je nu getrouwd wil worden door René, een keer wil vissen met onze zoons of je voetbalvereniging zoveel jaar bestaat en je dat met ons wil vieren; het kan allemaal.”

22 april

Beter Laat dan Nooit - 20:30 uur op RTL4

Na het succes van het vorige seizoen met Olcay Gulsen gaan de mannen Barry, Gerard, Willibrord en Peter dit keer op reis met Katja Schuurman. De groep reist af naar Zuid-Amerika waar ze tal van avonturen gaan beleven.

25 april

Before We Die - 20:25 uur op NPO 3

In deze Zweedse misdaadserie komt Christian na het uitzitten van een gevangenisstraf werken in het restaurant van de familie Mimica. Dit restaurant blijkt een dekmantel te zijn voor drugshandel en andere illegale praktijken. In de familie is operatie Krajina in volle gang. Wat dat inhoudt komt Christian snel genoeg achter.

29 april

Motherland - 21:00 uur op BBC First

Julia is een werkende moeder die overloopt van de stress. Haar kinderen vragen de hele tijd om aandacht, net als haar man en dan heeft ze ook nog eens een veeleisende baan. Tijdens de eerste aflevering nodigt ze, tegen beter weten in, de hele klas van haar dochter uit voor een verjaardagsfeestje. Deze komedieserie zit vol met typisch Britse humor!

Kijk je ook veel naar films en series op streamingdiensten? Bekijk hier de 11 beste kinderfilms op Netflix of kijk hier naar de beste series op Videoland!

Lees verder