Ex on the Beach: Double Dutch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the Beach: Double Dutch

Dit zijn de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor iedereen die even het verstand op nul wil zetten. De zonovergoten deelnemers van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch zijn bekend. Wie zal dit keer verbaasd worden door een ex-geliefde op het tropisch strand?

Op vakantie voor de liefde

MTV stelt de kandidaten aan ons voor. De opgepompte spierbundels en bloedmooie babes die dit seizoen meedoen heten Alessio, Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia. De 22-jarige Dante, in de oranje zwembroek, zet meteen de toon: “als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is". Gelukkig verwachten de dames ook niet meer dan dat. “Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al", aldus Julie (rechts op de groepsfoto).

Nog een paar weekjes

Het zesde seizoen van de hete serie start al over twee weken. MTV verklapte eerder al dat het nieuwe seizoen “vol verrassingen zit”. Wat er precies gaat gebeuren houdt de zender nog even voor zich. Met deze kandidaten belooft het in ieder geval een seizoen te worden bomvol seks, drama en ruzies. Dat wordt genieten!

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april elke zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Ondertussen kun je op Videoland genieten van Temptation Island. Zal de streamingdienst binnenkort het hele seizoen online zetten?

Lees verder