Ex on the Beach: Double Dutch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the Beach: Double Dutch

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Ex On the Beach: Double Dutch te zien!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

MTV heeft de startdatum bekendgemaakt van het nieuwe Ex On the Beach: Double Dutch-seizoen: vanaf 5 april zijn de gloednieuwe afleveringen te zien! Dat wordt weer lekker genieten van de opgepompte, zonnebank liefhebbende-singles en hun exen!

Een verrassend nieuw seizoen

De zender verklapt dat het nieuwe seizoen “vol verrassingen zit”. Wat die verrassingen zijn is nog niet bekendgemaakt, maar wat we in ieder geval kunnen verwachten van het programma waarin 8 Nederlandse en Vlaamse vrijgezellen op een tropisch eiland geconfronteerd zullen worden met hun exen, is dat het bomvol seks, drama en ruzies zit. Heerlijk!

Welke kandidaten heeft MTV weten te strikken?

Wie de singles zijn houdt MTV nog even voor zich. Wil je weten welke getatoeëerde spierbundels en fitgirls de zender gestrikt heeft? Vanaf 19 maart zullen ze de deelnemers bekendmaken op hun kanalen. Hou Superguide in de gaten voor updates!

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Ex On the Beach: Double Dutch te zien!

Ophef rond guilty pleasure-programma's

Ex On the Beach is echte trash-tv, net zoals Temptation Island en De Villa. Laatstgenoemde programma is in opspraak gekomen vanwege seksueel misbruik. Na dit voorval haalde RTL alle soortgelijke programma's van de buis. Ondanks de ophef en het onafgeronde onderzoek naar het De Villa-voorval, komt het nieuwe seizoen van Temptation Island gewoon op tv.

Het nieuwe seizoen van Ex On the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april elke zondag om 21:30 uur te zien op MTV.

Lees verder