Tim Hofman en Peter van der Vorst in #BOOS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman en Peter van der Vorst in #BOOS

'Rapport over aanranding in De Villa blijft geheim'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL Boulevard verwacht dat RTL belastende resultaten van het aanrandingsonderzoek naar De Villageheim gaat houden. Het showprogramma begrijpt niet waarom de zender Temptation Island nu toch gaat uitzenden terwijl het onderzoek nog loopt.

Onderzoek naar aanranding in De Villa

RTL Boulevard begrijpt RTL’s keuze niet om Temptation te starten voor de uitslag van het aanrandingsonderzoek van De Villa. “Door nu al te zeggen: ‘We beginnen weer met Temptation VIPS’, zeg je eigenlijk: ‘Zo interessant vinden we de conclusies van Hofman nou ook weer niet,’” aldus tv-kenner Rob Goossens. De ophef ontstond doordat RTL Temptation Island toch gaat uitzenden eind februari.

Hele rapport wordt niet gedeeld

Volledig open over het onderzoek zal de zender niet zijn: “We gaan niet het hele rapport delen, maar alleen de belangrijkste conclusies,” laat RTL-baas Peter van der Vorst weten. Rob heeft moeite met deze beslissing: “wie bepaalt dan wat de belangrijkste conclusies zijn?” Bekijk hier de hele discussie in RTL Boulevard:

Shows met een dubbele moraal

Eerder werden alle vergelijkbare programma’s als De Villa van de buis gehaald door grensoverschrijdend gedrag in het datingprogramma. Tim Hofman doet met zijn YouTube-programma #BOOS ook onderzoek naar het overschrijdend gedrag dat heeft plaatsgevonden.

Temptation Island 2020 is vanaf woensdagavond 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder