Hoera! Ex On The Beach: Double Dutch keert terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoera! Ex On The Beach: Double Dutch keert terug!

MTV komt met nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Wil je graag op tv, maar vind je Temptation Island te classy? MTV maakt een nieuwe seizoen van… Ex On The Beach: Double Dutch!

Ex On The Beach: Double Dutch is dé realityshow voor mensen die Temptation Island onder de ‘hoge cultuur’ scharen. Kandidaten worden samen op een vakantielocatie gedropt in de hoop een een leuke partner te vinden. Stiekem zijn er echter exen van de kandidaten aanwezig, die het allemaal een stuk ingewikkelder maken. Sommige exen willen hun oude liefde alleen maar zieken, terwijl anderen hun ex-lover juist terug willen.

Omdat het huidige ‘All Star’-seizoen de grootste idioten uit de eerdere Ex On The Beach-reeksen verzamelde, gebeurden er de meest bizarre dingen.

Twee kandidates spuugden in een bad (waar even later een groepsseksparty gepland was), en Elodie piste een koffer van een ander meisje vol. Dacht ze tenminste, want ze had de verkeerde te pakken. Vervolgens kreeg Elodie de wind van voren, en bovendien een aantal rossen op haar snuit!

Er is méér!

Deze episode van vorige week was ernstig, maar ook buiten Ex On The Beach om gebeurt er zat. Deelneemster Lena, uit seizoen vier, ramde een maandje geleden zeven auto’s toen ze zat te spacen in haar auto. Later rapte ze over dit avontuur: “Ja, ik crash met die bumper.”

Daarnaast liet ze een tijdje geleden haar lippen vullen tot formaatje ‘hier krijgt Angelina Jolie een rolberoerte van’. Channah en Quentin werden bekend door Ex On The Beach, althans: bekend genoeg om mee te doen aan Temptation Island VIPs. Het stel zat dus in de lift, totdat… bekend werd dat Channah in verwachting was. Daarmee is het uit je duim zuigen van een relatie slechts kinderspel!

Mocht je graag tot deze club toetreden… MTV is nog op zoek naar nieuwe kandidaten voor Ex On The Beach: Double Dutch. De zender is op zoek naar vier dames en vier heren, om te feesten en sjansen op een tropisch eiland.

Lees verder