Lena uit Ex on the Beach Double Dutch

Veronica Superguide logo
Lena uit Ex on the Beach Double Dutch

Lena uit EOTB onherkenbaar na heftige plastische chirurgie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ex on the Beach-deelnemers staan (naast die uit de hand gelopen vechtpartijen) erom bekend dat ze graag dokter botox bezoeken. Lena maakt het volgens haar fans nu wel érg bont met een heftige lip-job.

Lena’s lippen kregen een gigantische injectie, zoals je op haar insta-foto’s ziet. “Lieve schat”, begint één van haar verbaasde volgers op instagram, ”ik zag je verhaal en je bent een mooie vrouw, maar alsjeblieft die lippen zijn niet mooi meer". Een ander: “Waarom heb je je lippen laten doen?!”

Lena uit EOTB onherkenbaar na heftige plastische chirurgie

Lena aan het lachgas

Eerder kwam Lena al negatief in het nieuws na een uit de hand gelopen lachgas-sessie in de auto. Ze zat namelijk lachgasballonnetjes te inhaleren op de weg, samen met een vriendin. Die zat achter het stuur en deed ook mee. Resultaat? Een aanrijding met zes andere auto’s in Leeuwarden. Getuigen pakten direct hun camera om alles te filmen.

Tik Tak

Lena heeft overigens keiharde schijt aan meningen van anderen. In haar nieuwste track 'Tik Tak' (ja, ze zingt) haalt ze uit naar alle haters. Eerder zong ze al over haar pinpas (‘Swipe Het’) en de bekende EOTB-uitspraak ‘Fouilleren’ veranderde óók al in een nummertje.

Ex on the Beach: Double Dutch – All Stars is elke zondagavond vanaf 20:30 te zien op MTV.

Lees verder