Elodie heeft heel wat uit te leggen in Ex On The Beach: Double Dutch!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elodie heeft heel wat uit te leggen in Ex On The Beach: Double Dutch!

Oh yeah! Ex On The Beach: Double Dutch bereikt nieuw dieptepunt

|
|

Laatste update:

Ex On The Beach: Double Dutch ken je misschien als het minder smaakvolle neefje van Temptation Island(!). Die naam werd gisteravond maar weer eens bevestigd: gat-ver-dam-me!

In Ex On The Beach zitten vrijgezellen samen op een eiland, en worden ze aangemoedigd om het gezellig te maken. Na verloop van tijd wordt er een blik ex-partners opengetrokken om de sfeer op het eiland finaal te vergallen. Dit seizoen is grotendeels gevuld met halfgare oud-kandidaten, die allemaal een hekel aan elkaar lijken te hebben. Gisteravond werd er wederom een dieptepunt bereikt…

Elodie vond het een goed idee om in de koffer van Jamecia te plassen, omdat zij naar bed geweest was met Harrie. Jamecia was het hier natuurlijk niet helemaal mee eens, en ging verhaal halen. Al snel vielen er klappen over en weer, en was de (normaal toch al hoge) dwaasheid compleet.

Wat bleek? Jamecia had alleen maar van horen zeggen dat Elodie haar koffer volgezeken had! In werkelijkheid had ze koffer van Lisa ondergepist. Dat is natuurlijk niet zo netjes, maar Lisa had in een eerdere aflevering al eens in een bad gespuugd (samen met Yasmine) waar de andere deelnemers een orgie in gepland hadden. Wat vies! Alles is vies! Het komt niet vaak voor dat we ons goor voelen na het schrijven van een artikeltje, maar Ex On The Beach: Double Dutch krijgt dit voor elkaar!

Lisa’s vriendin Yasmine vond het plasincident ook te walgelijk voor woorden, waardoor Elodie ineens door meerdere tegenstanders tegelijk op haar muil gestompt werd. De moraal van het verhaal: als je in iemands koffer plast, zorg er dan voor dat je de juiste treft! Yasmine en Lisa sloegen eerder deelneemster Rowan al in elkaar, omdat zij een ex was van Harrie.

Ex On The Beach

Ex On The Beach: Double Dutch blijft de kijkers dit seizoen verbazen met schijnbaar willekeurige vechtpartijen, orgies, spuug- en pisincidenten. De show glibbert van het ene morele dieptepunt naar het volgende, maar levert MTV wél een aardig kijkcijfersucces op. Ex On The Beach trekt elke week een paar honderdduizend kijkers, en is daarmee veel populairder dan de andere shows op de zenders.

Terwijl Temptation Island dit seizoen een beetje saai was, spettert(!) Ex On The Beach extra! “When they go low, we go high”, zei Michelle Obama daar ooit over.

Lees verder