WTF: koppel Temptation Island VIPS blijkt zwanger, RTL stuurt ze weg

WTF: koppel Temptation Island VIPS blijkt zwanger, RTL stuurt ze weg

Ex On The Beach-sterren Channah en Quentin doen mee als koppel aan Temptation Island VIPS 2019. DEDEN MEE, kunnen we beter zeggen, RTL gooide ze namelijk tijdens de opnames van het eiland af toen bleek dat Channah al weken zwanger was.

De officiële lezing is: dat heeft RTL samen met het koppel besloten. TV-deskundige Ron Vergouwen zei in RTL Boulevard echter dat RTL wel moest ingrijpen. Zwanger zijn is tenslotte tegen de regels van Temptation Island (joh!).

Deelnemers?

Eerder dachten wij al precies te weten welke BN’ers dit jaar meedoen aan Tempation Island VIPS. Hier kwam vorige maand nog een verrassend koppel bij!

Alles voor de likes!

Ze waren begin maart al in verwachting, weet Vergouwen. Sowieso nog vóór de opnameperiode dus. “Dit zijn mensen die alles voor de spotlights doen”, zegt hij. “Dit is een grens te ver.” En ook: “We hebben niet bevestigd dat ze heeft gedronken, maar het zou natuurlijk kunnen.”

De helft

Channah bekende ergens halverwege de opnames dat ze een kleintje krijgt. Verwacht dus dat Channah en Quentin, die bekend werden na hun deelname aan Ex On The Beach, ongeveer in de helft van de afleveringen zitten!