Roddel van de dag: deze BN'ers doen mee aan Temptation Island VIPS

Roddel van de dag: deze BN'ers doen mee aan Temptation Island VIPS

De namen van de Bekende Nederlanders die dit jaar meedoen aan Temptation Island VIPS lijken uitgelekt te zijn. Realiyster Michella Kox - die je misschien nog wel kent van Boxing Stars - laat op Instagram weten alle namen van de deelnemers te kennen.

Pommeline en Fabrizio deelnemers Temptation Island VIPS?

Volgens Michella Kox (Temptation Talk) doen voormalig verleiders Pommeline en Fabrizio, YouTuber Thomas Cox en zijn vriendin, en Channah van Ex On The Beach en haar vriend mee aan Temptation Island VIPS. Ook zou er nog een onbekend stel deelnemen. Hoe Kox aan deze wijsheid komt? Ze laat weten dat er bekenden van haar onderweg zijn naar Thailand, waar het nieuwe seizoen van de realityshow wordt opgenomen. Deze bekenden hebben de deelnemers aan de ultieme relatietest gespot. Om het gerucht wat kracht bij te zetten, heeft ook voormalig-Temptation Island-deelneemster Rosanna van zich laten horen. Newsmonkey laat weten dat zij de geruchten bevestigt in een (inmiddels verwijderd) Instagram-verhaal. 

Roddel van de dag: deze BN'ers doen mee aan Temptation Island VIPS

Verleid, verliefd, verloofd?

Het is trouwens te hopen dat Pommeline en Fabrizio de verleidingen op Temptation Island VIPS weten te doorstaan… De twee zijn inmiddels namelijk verloofd en zouden zelfs een eigen programma krijgen! Vorig seizoen deden Ruud en Rowena, Niels en Rosanna, Donny en Amijé en Stefano en Gelina mee aan Temptation Island VIPS. Wij dachten ook al eens na over het nieuwe seizoen… Pommeline en Fabrizio stonden echter niet op ons lijstje met uitermate geschikte BN'ers.