Temptation Island: Fabrizio en Pommeline krijgen eigen programma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island: Fabrizio en Pommeline krijgen eigen programma

Temptation Island: Fabrizio en Pommeline krijgen eigen programma

|
|

Laatste update:

Normaal gesproken wordt goed gedrag beloond. Als we íets geleerd hebben van Temptation Island, is het dat dit absoluut niet altijd opgaat! ‘Verleiders’ Pommeline en Fabrizio krijgen een eigen programma!

Het nieuwste seizoen Temptation Island is nog niet halverwege, maar over de deelnemers doen al de meest vuige geruchten de ronde. Zo beweren boze tongen dat Zwanetta’s haar niet helemaal echt is en staan er al een paar huizen van de deelnemers te koop.

Daarnaast schijnen verleider Fabrizio (de wandelende kleurplaat) en verleidster Pommeline (uit het vorige seizoen!) ineens een setje te zijn. De werkelijkheid is soms vreemder dan fictie, en op Temptation Island zelfs behoorlijk vaak!

Tattoo you

Momenteel werkt Pommeline in de tatoeagestudio van Fabrizio, en het duo krijgt binnenkort een eigen programma. In de show bedenken twee geliefden een tattoo voor elkaar. Pommeline en Fabrizio begeleiden het succes, en zullen het ontwerp tijdens een aflevering ook zetten.

Het programma, waarvan de titel nog onbekend is, doet een beetje denken aan de MTV-show Just Tattoo Of Us en Tattoo Trippers. Pommeline en Fabrizio zijn overigens ervaren tattoo artists. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze jullie design er met de Franse slag even injassen. Dit zit er toch behoorlijk goed uit?

Wanneer het nieuwe programma verschijnt is nog niet duidelijk. Vooralsnog wordt de serie geproduceerd voor een onlinekanaal, en is nog onduidelijk of de show ook op tv komt. Op de Facebook-pagina van Warner Bros. Nederland kun je jezelf opgeven.

Lees verder