Houden Thomas Cox en Yasmin Karssen de kijkers voor het lapje?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Houden Thomas Cox en Yasmin Karssen de kijkers voor het lapje?

Temptation Island VIPs: ’Thomas en Yasmin faken relatie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kijkers van Temptation Island VIPs zetten hun vraagtekens bij de relatie van Thomas en Yasmin! Het vreemde gedrag van het stel begint steeds meer mensen op te vallen.

Thomas Cox staat in Temptation Island VIPs in de startblokken om bovenop iedereen met een stel borsten te duiken. Het is - zelfs naar Temptation Island-maatstaven - gênant, en het valt heel veel kijkers op.

Volgens vuige geruchten zijn Thomas Cox en Yasmin Karssing al een tijd uit elkaar, en doen ze alleen maar mee aan Temptation Island VIPs om nog bekender te worden. Michella Kox was de eerste die hier over begon, en meerdere mediafiguren bevestigen dit, zoals Tim Hofman.

Temptation Island VIPs

Volgens Yasmin en Thomas waren ze vóór Temptation Island VIPs begon inderdaad een tijdje uit elkaar, maar waren ze ook weer opnieuw begonnen, zonder dat ze dat hadden gedeeld met iemand. Ze wilden het stil houden om hun prille herstart wat kansrijker te maken.

Op zich klinkt dat niet ongeloofwaardig, ware het niet dat ze vervolgens op Temptation Island gaan zitten ‘om hun relatie te testen’, en Thomas zich gedraagt als een kind in de ballenbak! Interessant is dat er verwezen wordt naar de blogs waarin Thomas en Yasmin tot in den treure herhalen dat het allemaal echt is, maar dat men achter de schermen ook wel weet hoe de vork in de steel zit.

De relatie tussen ex-verleidster Pommeline en Fabrizio was wél echt, en is sinds het programma ook écht voorbij. Pommeline, die zó hartverscheurend huilde dat zelfs Gert Verhulst emoties begon te voelen, werd onlangs gespot met verleider Joshua, aka ‘Floshua’.

Het houdt de gemoederen van de kijkers in elk geval flink bezig! Hoe het ook zit, zonder dit soort rare schandaaltjes zou Temptation Island niet hetzelfde zijn. Het vorige seizoen léék waardeloos, maar de echte actie speelde zich af toen het seizoen al afgelopen was.

Lees verder