Nee toch?! Temptation Island-verleiders Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

Nee toch?! Temptation Island-verleiders Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

Ons geloof in echte liefde heeft een flinke deuk opgelopen met het treurige nieuws dat Temptation Island-verleiders Pommeline Tillière en Fabrizio “Kleurplaat” Tzinaridis uit elkaar zijn. Wie had dat nou gedacht?! Ze hadden nog wel zo romantisch samen een sextape gemaakt? De Telegraaf maakte vanochtend bekend dat de relatie tussen de Vlaamse verleiders voorbij is.

‘Removing an old mistake’

Volgens de krant van wakker Nederland zou Pommeline op Instagram-stories een video hebben geplaatst waarop ze haar romantische Fabrizio-tattoo laat weglaseren met als onderschrift ’removing an old mistake’. Niks aan de hand meid, je hebt nog 97 andere tattoo's over.

Wandelende tatoeage-musea

In maart verklapte Michella Kox al dat Pommeline en Fabrizio mee zouden doen in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS, dat op 27 juni van start gaat. En voor de goede orde: ze zouden dit keer van de partij zijn als stelletje, niet als verleiders. Opnames voor dit nieuwe seizoen vonden onlangs plaats in Thailand. Het lijkt er dus op dat er tijdens dit komende seizoen iets goed mis gaat tussen deze twee wandelende tatoeage-musea. Een beetje “boontje komt om zijn loontje” is dat natuurlijk wel, aangezien ze allebei bekend werden als verleiders die erop uit waren om andermans relaties te vernachelen.