Temptation-Pommeline en Fabrizio zijn een setje

Door Redactie
Temptation-Pommeline en Fabrizio zijn een setje

Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis hebben een relatie. De geruchten dat de voormalig Temptation Island-verleidster en de huidige verleider een relatie hebben gingen al langer, maar is nu officieel.

"Het was onhoudbaar geworden om onze liefde te verstoppen", aldus Tzinaridis (25), die in het huidige seizoen te zien is als verleider, in gesprek met het Vlaamse magazine Dag Allemaal.

Temptation-Pommeline en Fabrizio zijn een setje

Het stel moest hun relatie een tijdlang geheimhouden vanwege getekende contracten bij de Belgische commerciële zender VIJF, maar mag hun liefde nu van de daken schreeuwen. "In samenspraak met VIJF kregen we uiteindelijk de toestemming om nú al als koppel naar buiten te treden. In de hoop dat dit ons rust gaat geven. Zo kunnen ook wij de puntjes op de i zetten. Over wat er écht gebeurd is."

Tillière (23) kreeg in seizoen 2017 een relatie met Merijn Murk, die met Lisa Pols naar het Thaise eiland kwam. Tillière maakte onlangs bekend dat de relatie voorbij was, maar bevestigde haar relatie met Tzinaridis niet.