Fabrizio en Pommeline uit Temptation Island delen sekstape

Door Redactie
Fabrizio en Pommeline uit Temptation Island delen sekstape

Sommig nieuws is enkel te beantwoorden met de vraag ‘maar waarom?’ Zo ook het volgende: Fabrizio en Pommeline, beiden van Temptation Island, gaan hun sekstape delen met tv-kijkend Benelux.

Sex Tape

In het programma Sex Tape van Goedele Liekens gaat het niet-zo-kakelverse koppel (samen met twee andere stelletjes) hun leven en relatie bespreken. Ze nemen alles op en kijken vervolgens met Goedele de tapes. Die geeft hen dan advies.
In een korte preview

zien we hoe het seksleven van de twee een beetje in het slop zit. Pommeline baalt: ze hadden elke dag seks, maar nu is dat teruggedraaid tot 1 á 2 keer per week. “Ik voel me zo bejaard! Straks weet ik niet meer hoe uw piemel eruitziet”, grapt de realityster naar haar boy.

'Ik ga je kapotboren'

Ondertussen gooit Fabreeze er wat lekkere oneliners uit: ‘Ik ga je kapotboren’, aldus kleurplaat. Ook na de daad kan ‘ie z’n mond niet houden: “Mijn conditie is ook naar de klote. Zie je dat ik leeggespoten ben? Ik ben bleker geworden.” Het kan zo op een tegeltje.

Sextape is vanaf september bij onze zuiderburen te zien op VIJF. Of we er ook in Nederland van kunnen ‘genieten’ is nog even de vraag.