Gert Verhulst in Zomer met Art en Pommeline in Temptation Island VIPS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gert Verhulst in Zomer met Art en Pommeline in Temptation Island VIPS

Gert Verhulst emotioneel door Temptation-Pommeline

|
|

Laatste update:

Pommeline krijgt steun uit onverwachte hoek! De Vlaamse realityster doet dit seizoen mee aan Temptation Island VIPS en liet haar tranen bij het eerste kampvuur vloeien. Gert Verhulst steekt haar nu een hart onder de riem. 

In de nieuwste Temptation Island VIPS-aflevering confronteert Yolanthe Pommeline met uitspraken van liefje Fabrizio. Het wordt haar allemaal even te veel en ze kan haar tranen dan ook niet in bedwang houden. Overigens zijn Fabrizio en Pommeline in het echt waarschijnlijk al uit elkaar. Gert voelde met haar mee.

Gert Verhulst en Pommeline 

Studio 100-miljonair Verhulst, die wij natuurlijk vooral kennen als 'Mah Gertje!' uit Samson & Gert, kent Pommeline en Fabrizio persoonlijk. Die laatste deed mee aan Dancing with the Stars in Belgie, een show die Gert presenteerde. "Dan kwam Pommelientje altijd kijken", legt hij uit. "Nu zie ik ze in tranen. Mijn hart breekt als ik het zie."

Gert Verhulst in Zomer met Art

Gertje deed deze opvallende uitspraken gisteren in het enorm slecht bekeken Zomer met Art op RTL 4, waar hij deze hele week optreedt als Arts sidekick. "Pommeline, als je kijkt", zo richt hij zich tot de camera. "Sterkte meid. Dit komt echt uit de grond van mijn hart." Buiten Temptation Island VIPS om pakt 'Pommelientje' gewoon weer de draad op! Zo is ze inmiddels al intiem gespot met verleider Joshua. Een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS is elke donderdagochtend te zien op Videoland.

Lees verder