Britt Dekker, nieuw programma, SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker, nieuw programma, SBS6

Britt Dekker vermaakt ouderen in nieuw programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We nemen een BN'er en een aantal ouderen en we hebben vast weer een kijkcijfersucces, zo moet SBS6 hebben gedacht (na het succes van Dennis van der Geest). Dit keer is het aan Britt Dekker om de oudjes in een verzorgingstehuis te vermaken.

In het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen organiseert Britt Dekker onder andere leuke uitstapjes en gezellige evenementen en laat ze wensen uitkomen van de bewoners. Dit zijn vooral hele kleine dingen, zoals het uitlaten van een hond of het bakken van een taart, want Britt wil laten zien dat dit voor een bewoner al het hoogtepunt van de week kan zijn. We hopen voor Britt dat het genoeg is om Angela de Jong dit keer wel te overtuigen.

Korte opnames

Op dit moment zijn de meeste verzorgingstehuizen vanwege het coronavirus dicht en dat heeft Britt ook geweten. De opnames zouden namelijk oorspronkelijk van 30 januari tot en met 17 april plaatsvinden, maar uiteindelijk kwam er op 10 maart al een einde aan. We hopen wel dat het Britt is gelukt om haar boodschap over te brengen: ze wil namelijk samen met het verzorgingstehuis Sweelinckhof, gelegen in het West-Friese Wognum, mensen inspireren om te kiezen voor een beroep in de ouderenzorg.

Britts Gouwe Ouwen is vanaf 6 april om 21:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder