Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker

Britt Dekker woest op Angela de Jong om ‘rotstuk’ over Opgezadeld met Britt

|
|

Laatste update:

Britt Dekker is op oorlogspad en Angela de Jong is haar doelwit. De tv-recensente van het AD heeft haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt gefileerd en de blondine is not amused. Britt is wel dolblij met alle boze reacties van haar fans onder Angela’s AD-column.

Angela vindt Britt Dekker saai en nep

“Opgezadeld met Britt is ongeveer even spannend als kijken naar het groeien van gras. Er gebeurt namelijk niets”, schrijft Angela de Jong in haar column. “Haar fans zullen het geweldig vinden, maar dit is toch wat anders dan een lolletje van tien minuten aan een talkshowtafel.” Ouch…

Angela zet verder ook vraagtekens bij of Britt Dekker nog wel een ‘dom blondje’ is. Je moet namelijk slim te werk gaan om 10 jaar een carrière vast te houden in Hilversum. “Britt geloof ik eerlijk gezegd niet meer.”

Britt Dekker vindt haatreacties op Facebook en Twitter prachtig

De eerste uitzending van Opgezadeld met Britt werd wel positief ontvangen door de andere tv-kijkers en die trekken nu ten strijde samen met Britt Dekker. De paardenfan heeft zelfs op Twitter een video van de boze reacties geplaatst met eronder André Hazes’ Zij Gelooft In Mij.

‘Verschrikkelijk mens’

En Britt Dekker gaat nog verder. Ze raast op Twitter dat ze Angela de Jong “een verschrikkelijk mens” vindt en al van tevoren rekening had gehouden met een zure AD-column van haar hand. “Ze probeert niet alleen mensen kapot te maken, maar vaak lukt dat haar ook nog, omdat het zo een goede krant is, met een groot bereik. Dat vind ik enorm eng, en ben jullie daarom extra dankbaar dat jullie haar roasten hieronder in plaats van mij.”

Ze doet het alleen maar voor het geld, concludeert Britt Dekker tenslotte. Zelf heeft ze de stap naar SBS 6 gemaakt in ruil voor een paard van John de Mol. Angela de Jong heeft wel vaker ruzie met BN’ers. Zo sprong Gordon dit jaar ook uit zijn vel toen Angela kritiek uitte op hem en zijn nieuwe (geflopte) programma’s. Er zijn sowieso heel veel tv-flops in 2019 en de programma's waren veelal om te janken.

Slechte kijkcijfers voor Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt heeft tevens magere kijkcijfers gescoord met zijn eerste uitzending: 336.000 kijkers wat nog geen kwart van Chateau Meiland is, dat op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden!

Lees verder